Claudia Pavel a dezvăluit motivele care au dus la despărțirea de tatăl fiului ei

21 iunie 2018
simeon stalpnicul png
Claudia Pavel, despre despărțirea de tatăl copilului ei Foto: Arhivă personală

Claudia Pavel, pe numele ei de scenă „Cream”, a încercat să-ți țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, de-a lungul timpului. Deși nu se știu foarte multe detalii referitoare la bărbatul cu care aceasta are un băiețel, pe Noah, Claudia a vorbit despre relația pe care cei doi au avut-o și care au fost cauzele care au dus la despărțire.

Cântăreața Claudia Pavel, în vârstă de 33 de ani, a avut o relație cu un american, din care a rezultat și micuțul Noah, în vârstă de 5 ani. Deși Cream și-a ținut familia departe de curiozitățile presei, se știu totuși câteva detalii despre tatăl copilului ei. Bărbatul se numește Jeremy Lewis și este un fost jucător de baschet, iar relația dintre cei doi a ajuns la final din cauza diferențelor culturale, așa cum a povesit Claudia. Totuși, artista a susținut că îl va purta mereu în suflet pe tatăl lui Noah, deoarece pe cei doi îi leagă băiețelul pe care îl au împreună.

simeon stalpnicul png
Claudia Pavel îl pune întotdeauna pe Noah pe primul plan Foto: Instagram

„Am plecat în SUA unde m-am îndrăgostit de tatăl copilului meu. Cariera mea era în România, dar am rămas gravidă. Am alăptat doi ani de zile. Copilul meu a fost și este prioritatea mea și cam despre asta este vorba. E un pic mai complicat. Viața mea privată este privată. Eu îmi respect copilul mai mult decât orice pe lumea asta și acestea sunt intimități ce țin de viața copilul meu. Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah. Diferențele de cultură erau foarte mari. Și să știi că ginecologul meu mi-a spus când eram gravidă că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o sa ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume. Probabil și ăsta a fost un motiv. Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până el a venit în viața mea”, a susținut Claudia Pavel în timpul emisiunii Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos.

Claudia a întâmpinat, în trecut, și probleme legate de custodia lui Noah, după ce părinții lui Jeremy au acuzat-o de răpirea copilului, după ce vedeta l-a adus în România. După incident, Cream i-a intentat americanului proces de custodie, băiatul rămânând cu ea.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg