Claudia Pavel a fost invitată la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! Au îngropat securea războiului?

Ultima actualizare:
Claudia Pavel și Brigitte au avut o relație tensionată pe parcursul competiției Ferma
Claudia Pavel și Brigitte au avut o relație tensionată pe parcursul competiției Ferma

În cadrul unei emisiuni TV, Claudia Pavel a mărturisit că în ciuda divergențelor pe care le-a avut cu Brigitte Năstase la Ferma, a fost invitată la nunta pe care Brigitte o va face cu Florin Pastramă, după ce acesta din urmă a cerut-o în căsătorie pe vedetă. Iată ce răspuns a dat artista!

Chiar dacă pe parcursul lor de la Ferma, Claudia Pavel și Brigitte ex-Năstase nu au reușit să găsească un punct comun de înțelegere și au avut parte de numeroase conflicte, soldate cu injurii și acuzații, iată că, după ce Brigitte a găsit iubirea în competiție și a decis să se căsătorească cu Florin Pastramă, planetele s-au aliniat pentru aceasta și a decis să renunțe la orice fel de rivalitate avută în timpul show-ului TV. 

Claudia Pavel a fost, astfel, invitată la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă, cei doi plănuind să organizeze acest eveniment, după ce Florin a cerut-o de soție pe aleasa lui chiar în timpul filmărilor pentru Ferma, cu ocazia zilei lui de naștere. Artista a dezvăluit, în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță de la Pro TV, că a primit invitația, însă nu știe momentan dacă o va și onora. 


    Claudia Pavel și Brigitte au avut o relație tensionată pe parcursul competiției Ferma Foto: Captură Pro Tv
Claudia Pavel și Brigitte au avut o relație tensionată pe parcursul competiției Ferma Foto: Captură Pro Tv

„Am fost invitată la nuntă. Nu știu dacă voi fi disponibilă, dar am fost invitată. Nici data nu se știe. Am auzit că si-a cerut scuze la alte emisiuni și îi accecpt scuzele. Îmi pare rău că am folosit limbajul acela dur în față ei”, a declarat Claudia Pavel. „Până la urmă e un reality show și toată lumea se ceartă. Un lucru vreau să spun – este că nu-mi cer scuze pentru ce i-am spus lui Brigitte, am fost ca o oală sub presiune care stă să explodeze” , a mai spus aceasta. 

Brigitte Năstase a acuzat-o pe Claudia Pavel că a avut o aventură cu soțul ei

Într-unul dintre episoadele îndrăgitului show TV, Brigitte le-a mărturisit tuturor celor de la Fermă că artista a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timpul mariajului lor.

„Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”, a răbufnit Brigitte în timpul emisiunii, fără să mai țină cont de camerele de luat vederi. Având în vedere că Octavian Sfăt a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia Pavel a împlinit 18 ani, după spusele lui Brigitte, cântăreața ar fi avut o relație cu un bărbat însurat pe vremea când era minoră. „Știam că nu mă suportă.. asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea”, a mai adăugat Brigitte. 

Claudia a negat însă toate aceste acuzații și a susținut, la momentul respectiv, că familia ei va lua atitudine și în instanță în privința răutăților spuse la adresa ei ei de fosta soție a lui Ilie Năstase. Totuși, de-a lungul competiției, și Claudia a răbufnit la adresa lui Brigitte, insultând-o pe aceasta în timpul unei discuții mai „aprinse”. 

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net