Claudia Pavel a fost invitată la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! Au îngropat securea războiului?

Claudia Pavel și Brigitte au avut o relație tensionată pe parcursul competiției Ferma
Claudia Pavel și Brigitte au avut o relație tensionată pe parcursul competiției Ferma

În cadrul unei emisiuni TV, Claudia Pavel a mărturisit că în ciuda divergențelor pe care le-a avut cu Brigitte Năstase la Ferma, a fost invitată la nunta pe care Brigitte o va face cu Florin Pastramă, după ce acesta din urmă a cerut-o în căsătorie pe vedetă. Iată ce răspuns a dat artista!

Chiar dacă pe parcursul lor de la Ferma, Claudia Pavel și Brigitte ex-Năstase nu au reușit să găsească un punct comun de înțelegere și au avut parte de numeroase conflicte, soldate cu injurii și acuzații, iată că, după ce Brigitte a găsit iubirea în competiție și a decis să se căsătorească cu Florin Pastramă, planetele s-au aliniat pentru aceasta și a decis să renunțe la orice fel de rivalitate avută în timpul show-ului TV. 

Claudia Pavel a fost, astfel, invitată la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă, cei doi plănuind să organizeze acest eveniment, după ce Florin a cerut-o de soție pe aleasa lui chiar în timpul filmărilor pentru Ferma, cu ocazia zilei lui de naștere. Artista a dezvăluit, în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță de la Pro TV, că a primit invitația, însă nu știe momentan dacă o va și onora. 


    Claudia Pavel și Brigitte au avut o relație tensionată pe parcursul competiției Ferma Foto: Captură Pro Tv
Claudia Pavel și Brigitte au avut o relație tensionată pe parcursul competiției Ferma Foto: Captură Pro Tv

„Am fost invitată la nuntă. Nu știu dacă voi fi disponibilă, dar am fost invitată. Nici data nu se știe. Am auzit că si-a cerut scuze la alte emisiuni și îi accecpt scuzele. Îmi pare rău că am folosit limbajul acela dur în față ei”, a declarat Claudia Pavel. „Până la urmă e un reality show și toată lumea se ceartă. Un lucru vreau să spun – este că nu-mi cer scuze pentru ce i-am spus lui Brigitte, am fost ca o oală sub presiune care stă să explodeze” , a mai spus aceasta. 

Brigitte Năstase a acuzat-o pe Claudia Pavel că a avut o aventură cu soțul ei

Într-unul dintre episoadele îndrăgitului show TV, Brigitte le-a mărturisit tuturor celor de la Fermă că artista a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timpul mariajului lor.

„Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”, a răbufnit Brigitte în timpul emisiunii, fără să mai țină cont de camerele de luat vederi. Având în vedere că Octavian Sfăt a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia Pavel a împlinit 18 ani, după spusele lui Brigitte, cântăreața ar fi avut o relație cu un bărbat însurat pe vremea când era minoră. „Știam că nu mă suportă.. asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea”, a mai adăugat Brigitte. 

Claudia a negat însă toate aceste acuzații și a susținut, la momentul respectiv, că familia ei va lua atitudine și în instanță în privința răutăților spuse la adresa ei ei de fosta soție a lui Ilie Năstase. Totuși, de-a lungul competiției, și Claudia a răbufnit la adresa lui Brigitte, insultând-o pe aceasta în timpul unei discuții mai „aprinse”. 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
Bancnotele care valorează 1800 de lire
1 tulburari de somn jpg jpeg
David Popovici (AFP) 000 32CZ9Y6 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg