Claudia Pavel, îndrăgostită? Uite ce piesă romantică a lansat!

simeon stalpnicul png
Claudia Pavel a lansat "Muza ta"

În a treia zi de Paște, Claudia Pavel a lansat o superbă piesă de dragoste, de care fanii s-au îndrăgostit imediat, în nici 24 de ore artista primind sute de mesaje de la adolescenți, și nu numai, care se regăsesc în versurile cântate de ea.

"«Muza ta» este o piesă de dragoste, perfectă pentru această perioadă a anului! Este o melodie sensibilă, de care m-am îndrăgostit la prima audiție. Cu toții am petrecut o primăvară sau o vară cu cineva, la un moment dat, cu care nu ne-a fost dat să rămânem, însă, asta nu înseamnă că nu a fost iubire, ci că pur și simplu atât a fost să fie. «Muza ta» este compusă de Ivan Caragia, care parcă mi-a citit gândurile. Îmi doresc ca această piesă să-i emoționeze pe cei care o ascultă, la fel cum mă emoționează pe mine de fiecare dată când o cânt sau o ascult și să ajungă în inimile cât mai multor persoane”, a declarat Claudia Pavel.

Videoclipul piesei a fost filmat în urmă cu câteva săptămâni, alături de actorul Cătălin Constantin, la puțin timp după ce Claudia s-a întors din Republica Dominicană, de la "Exatlon". Timpul petrecut departe de casă, în locuri exotice, i-a prins Claudiei de minune, în imaginile surprinse în timpul filmărilor, artista reușind să transmită feminitate, liniște, armonie, iubire.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Ion Hristescu png
3 paula seling png png
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
Vot plenara Parlamentul European FOTO EPP Facebook
image
image
image
image
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță