Cleopatra a răspuns la 15 întrebări despre nuntă. "Da, se poate și fără nași". Replică acidă atunci când a fost "certată" pentru rochia simplă

Ultima actualizare:

    Cleopatra și Edward Sanda s-au căsătorit pe 14 augustfoto: Instagram
Cleopatra și Edward Sanda s-au căsătorit pe 14 augustfoto: Instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, soț și soție din 14 august, s-au cununat religios o săptămână mai târziu, la Chișinău, în prezența familiei. Nunta, simplă, discretă și restrânsă, a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor, care "au mustrat-o" pe solistă pentru că a les simplitatea, nu opulența.

Obișnuiți să vadă nunți fastuoase, cu ținute scumpe și extravagante și, în general, cu o opulență afișată și la biserică, și la petrecere, fanii artiștilor au avut aceleași așteptări și de la tânărul cuplu Cleopatra Stratan  - Edward Sanda. Iată însă că nu a fost așa. După cununia civilă din 14 august, Cleo și Edy au organizat o petrecere pentru prieteni și colegi de breaslă, însă cununia religioasă s-a desfășurat la Chișinău, doar în prezența părinților.

Mulți au fost surprinși de alegerea Cleopatrei, de a nu avea nași, de a nu-și schimba numele, de a nu purta voal și, mai ales de a avea o rochie atât de simplă, care să "nu țipe" a lux. Solista a făcut o sesiune "Q & A" pe Instagram și a răspuns și celor mai incomode întrebări. 

"Să știți că simplitatea e greu de găsit... Să-mi spună cineva unde scrie cum trebuie să arate o rochie de mireasă potrivită pentru o nuntă. Așa mi-am dorit să fie. În primul rând, m-am gândit la confort și libertatea de a o purta. Cine a zis că mireasa trebuie să fie îmbrăcată într-o rochie cu 100 de straturi, cu trei metri de trenă și cu voal de kilometri?”, a explicat Cleopatra, pe Instagram.

Citește și:

Naşii nu sunt obligatorii pentru cununia religioasă

VIDEO Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios, la Chișinău. Simplitate şi discreție, în biserică

Imagini de poveste de la nunta Cleopatrei. Tortul a fost o inimă imensă, dansul mirilor, de vis, iar Pavel Stratan, un socru fericit

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png