CLICK! Live Ce l-a atras pe Cătălin Măruță la Andra. Apreciază aceleași lucruri și după 10 ani de căsnicie

Ultima actualizare:

    Andra și Cătălin au sărbătorit 10 ani de căsnicie în august 2018 Foto: arhivă personală
Andra și Cătălin au sărbătorit 10 ani de căsnicie în august 2018 Foto: arhivă personală

Andra și Cătălin Măruță, unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi, au reușit ca în 10 ani să-și construiască o familie de vis. Sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună doi copii, care în acest an vor împlini 8, respectiv 4 ani, au reușit să-și construiască un adevărat imperiu din carierele lor și să-și fie alături la fiecare pas.

Cătălin Măruță, invitatul de marți, 22 ianuarie, în emisiunea Click! Live, de pe pagina de Facebook click.ro, ne-a dezvăluit multe dintre preferințele și secretele sale. De 11 ani la același post de televiziune, Pro Tv, unde face emisiune live de luni până vineri, Cătălin și-a început cariera la Târgu Jiu, pentru ca mai apoi să ajungă în același domeniu în București. Aici, norocul i-a surâs și, muncind, a reușit să ajungă în televiziune. Pe lângă carieră, realizatorul emisiunii "La Măruță", a vorbit și despre viața de familie.

Andra și Cătălin ne-au arătat cum s-a schimbat viața lor în 10 ani
Andra și Cătălin ne-au arătat cum s-a schimbat viața lor în 10 ani

Cătălin a recunoscut că își mai dorește copii, dar că Andra nu este însărcinată în acest moment. Vedeta Tv ne-a povestit și cum a ales numele celor doi copii, David Alexandru și Eva Maria Ioana, dar și ce apreciază cel mai mult la soția sa.

Cătălin Măruță a fost invitatul nostru la Click! Live
Cătălin Măruță a fost invitatul nostru la Click! Live

Căsătoriți din august 2008, Andra și Cătălin reprezintă unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă. Întrebat de realizatorul Click! Live, Alexandru Catalan, care este zestrea Andrei, cu ce a venit ea atunci când au format o familie, Cătălin a spus clar: "caracterul și felul în care a fost crescută".

Pentru a demonstra aceste calități, invitatul de marți, 22 ianuarie, a dat și un exemplu: un episod de la Vocea României, când soția lui a trebuit să aleagă una dintre două dueliste. Deși publicul a văzut o câștigătoare, Andra și-a pus încrederea în cealaltă, pentru a le oferi amândurora șanse diferite: câștigătoarei de a demonstra că are o voce mai bună și că este capabilă să interpreteze diferite stiluri muzicale, iar celeilalte, de a pleca în aplauzele spectatorilor. Cătălin a recunoscut că el ar fi reacționat diferit, poate de teamă de a nu fi judecat de fani. "E un om extrem de sincer și de demn. Andra este un om care nu s-a pus niciodată pe ea pe primul loc", a mai spus, laudativ, Măruță, la adresa soției sale.

Cum se înțelege Cătălin Măruță cu soacra

Cătălin Măruță, alături de soacră (stânga) și de mama lui
Cătălin Măruță, alături de soacră (stânga) și de mama lui

Principalul ajutor în casa familiei Măruță este chiar mama Andrei, cu care Cătălin are o relație extraordinară. Îi apreciază talentele culinare, dar, mai ales, apropierea ei de cei doi nepoți, David și Eva. "Cu mama soacră mă înțeleg extraordinar. Este o femeie excepțională, e cea mai bună bunică, ne ajută cu copiii, e bunica ideală, le cumpără mereu câte ceva. Și gătește extraordinar", a dezvălui Măruță în emisiunea Click! Live.

image
image
image
image
image
image
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg