Click! vă spune ce ascund concurenții de la show-urile tv româneşti în gentuțe!

Ultima actualizare:

    Ferma vedetelor Cristina Cioran poartă  zilnic, de o lună şi jumătate,  punguţa în care se află  bateria microfonului
Ferma vedetelor Cristina Cioran poartă zilnic, de o lună şi jumătate, punguţa în care se află bateria microfonului

Telespectatorii sunt roşi de curiozitate să afle ce ţin concurenţii emisiunilor de la Antena 1 şi de la PRO TV în toate aceste accesorii comune. Unii chiar au făcut pariuri, fiind convinşi că fetele îşi pitesc câte un ruj, o oglindă sau un medicament, iar băieţii, ţigări. Pentru a elucida misterul, vă dezvăluim că punguţele maschează şi protejează bateriile microfoanelor.

Dorian Popa şi ceilalţi colegi ai lui de suferinţă au purtat la gât, timp de 21 de zile, la concursul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), filmat în jungla africană, un colier roşu, cu un ciucure albastru. Ei, bine, nu era vreo bijuterie realizată de localnici sau vreo modă în Africa de Sud, ci un accesoriu obligatoriu şi tare incomod, mai ales pe caniculă. În aceste ”bijuterii”, producătorii au ascuns performantele microfoane, în valoare de peste 1.000 de euro, pentru a fi ferite de umezeală sau de lovituri.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! Dorian Popa a murit de  cald, 21 de zile, în junglă,  cu colierul în care  se afla lavaliera
Sunt celebru, scoate-mă de aici! Dorian Popa a murit de cald, 21 de zile, în junglă, cu colierul în care se afla lavaliera

Dar şi vedetele prezente la ”Ferma Vedetelor” (PRO TV), emisiune filmată în satul Cocani, judeţul Dâmboviţa, şi difuzată de luni până joi, de la orele 20.30, şi sâmbăta de la 22.30, au parte de un tratament asemănător, căci producătorii le-au atârnat de gât câte o punguţă bej, din material de sac, în care a fost ascunsă bateria microfonului. Nu sunt foarte grele, dar nici uşoare, căci cântăresc cam cât un telefon mobil.

Şi nici cei 12 concurenţi ai emisiunii ”Insula Iubirii” (Antena 1), realizată în Thailanda şi difuzată duminica, de la ora 20.30, n-au scăpat. Lor li s-au dat nişte gentuţe de poştaş, mult mai practice. 

Insula iubirii Fetele au purtat o lună,  la filmările din Thailanda,  gentuţe în care au  ascuns aparatura
Insula iubirii Fetele au purtat o lună, la filmările din Thailanda, gentuţe în care au ascuns aparatura

Aşa arată aparatura de care nu se despart

Microfoanele mari şi grele, cu fir lung, au dispărut aproape definitiv  din televiziuni, de mai bine de 15 ani,  căci erau total incomode chiar şi pe scenă, darămite la un concurs tv, unde participanţii au nevoie de libertate de mişcare.

Acestea au fost înlocuite cu lavalierele, adică acele microfoane mici, pe care le vedeţi prinse discret de rever, în dreptul pieptului. Dar ele nu pot funcţiona fără baterie (o cutiuţă ceva mai mare decât un pachet de ţigări) care este prinsă, adesea, la spate, de curele sau de pantaloni. Preţurile acestora diferă în funcţie de bugetul emisiunii, de la 1.000 de euro la doar 200 de euro. 

Reporterul  Click! şi-a pus  lavaliera  la rever şi  bateria în talie
Reporterul Click! şi-a pus lavaliera la rever şi bateria în talie

Aceasta este  bateria  microfonului  care le dă de  furcă vedetelor
Aceasta este bateria microfonului care le dă de furcă vedetelor
image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net