Coafurile vedetelor pentru Revelion, criticate de stilist

simeon stalpnicul png
Elena Gheorghe, Jojo și Diana Munteanu arată mereu impecabil la evenimentele mondenecolaj: Click!

Așa se prezintă vedetele pe covoarele roșii ale evenimentelor mondene. Foarte posibil ca și în noaptea dintre ani să opteze pentru coafuri similare. Doamnele care le admiră s-ar putea inspira din astfel de exemple, de aceea Click! a consultat un hairstilist renumit pentru a analiza care sunt cele mai fericite modele.

Dani Voicu, stilist al salonului „Yofi Hair Academy” din Capitală, explică de ce coafurile vedetelor din imaginile alăturate sunt sau nu un exemplu bun de urmat.

Cele mai în vogă vedete au fost studiate de stilist

simeon stalpnicul png
Coafurile vedetelor surprinse la evenimente mondene au fost analizate, pentru Click!, de un stilist renumitfoto: Colaj Click!
 • Cosmina Păsărin are foarte mare grijă de părul său, ea fiind adeptă unui look cât mai natural. De aceea, rar o vom vedea cu coafuri extravagante sau sofisticate.
 • Andreei Răducan îi recomand produse profesionale care să îi îngroașe firul de păr. Sportul de performanță afectează sănătatea podoabei capilare și îl face să își piardă din volum și din densitate.
 • Pentru că îl vopsește mereu în nuanțe de blond nordic și platinat, părul lui Jojo este supus frecvent proceselor de decolorare care pot fi foarte agresive. De aceeea, îi recomand să aibă grijă de părul său cu tratamente împotriva căderii părului și de îngroșare a firului de păr.
 • Giuliei Nahmany îi plac coafurile speciale, dar și părul prins în cocuri sau lăsat în bucle lejere. Ca oricărei doamne cu părul blond, îi recomand tratamente și produse profesionale specifice părului deschis la culoare.
 • După ce a născut, Bianca Ioniță a încercat, fără succes, câteva tratamente organice de hidratare și revitalizare a părului, însă în cele din urmă a ales să îl tundă scurt. Acum părul ei s-a regenerat și arată foarte bine. Felicitări pentru curajul de a-l tunde scurt și de a avea răbdare să lase părul să-și revină singur.
 • Laurette ne-a vizitat la salonul nostru, are un păr sănătos căruia i s-au aplicat extensii de calitate, pe care le-a cumpărat din Italia. Are nevoie constant de tratamente intensive de hidratare a părului, iar extensiile ei trebuiesc scoase și spălate separat.
 • Elena Gheorghe ne-a obișnuit cu părul ei vopsit în nuanțe de roscat vibrant. La evenimente, Elena poartă uneori extensii detașabile, pentru un plus de volum și lungime.
 • Și Lora are părul vopsit în nuanțe de blond și extrem de des coafat. De asemenea, apelează la extensii pentru lungime și plus de volum, deci și acestea îi atacă integritatea părului. Săptămânal are nevoie de tratamente pentru protejarea podoabei capilare și neapărat să folosească produse profesionale pentru îngrijirea părului.
 • Pentru că s-a confruntat în ultimii ani cu probleme de sănătate și cu mult stres, cu siguranță podoaba ei capilară a avut de suferit, mai ales că aceste cauze sunt cele mai întâlnite pentru căderea părului. De aceea, chiar dacă părul lui Brigitte Năstase arată ok pe covorul roșu, îi recomand tratamente intensive de hidratare și împotriva căderii și ruperii părului.
 • Diana Dumitrescu ne-a vizitat la acedemia noastră de frumusețe din dorința de a obține un păr mai lung și cu volum. Specialiștii noștri i-au recomandat extensiile din păr natural sută la sută cu bandă adezivă. De asemenea, Dianei i-am oferit și o coadă din păr natural, pe care o poartă la evenimente speciale.
 • Magda Pălimariu are un păr foarte frumos și sănătos pe care îl îngrijește cu produse profesionale. Deși i-a schimbat culorile de-a lungul timpului, părul său s-a menținut foarte bine.
 • Bianca Drăgușanu și-a făcut foarte multe schimbări de look de-a lungul anilor, de la blond la roșcat sau brunet. De asemenea, părul ei a fost supus unor tratamente chimice precum decolaratul, aplicatul extensiilor, vopsitul, îndreptatul cu placa etc. Îi recomand să aibă grijă de părul său apelând la produse profesionale cât mai puțin invazive și sisteme de protecție a firului de păr.
 • Cu un simț dezvoltat pentru frumos, Maria Marinescu a avut mereu părul în nuanțe blănde, deschise, care nu solicită părul unor procese chimice deosebite. Un tratament intensiv cu keratină ar fi recomandabil în cazul ei.
 • Recent, Teo Trandafir a ales să-și schimbe forma tunsorii, alegând una asimetrică, scurtă, în nuanțe de blond. Teo a înțeles foarte bine importanța unui păr sănătos, de aceea ea preferă să facă tratamente pentru prevenirea deteriorării părului.
 • Părul Dianei Munteanu este foarte bine îngrijit pentru că de ani de zile ea folosește produse de îngrijire profesională din Israel, dintr-o plantă numită Luiza. Părul ei este atăt de frumos și cu volum, încât multă lume crede eronat că Diana are extensii.
 • În ultimul timp, Lidia Buble a ales să poarte peruci în diferite nuanțe, astfel că îmi este greu să îmi fac o părere despre starea actuală a podoabei sale capilare.

La 18 ani, Dani Voicu e deja un stilist renumit

simeon stalpnicul png
Dani Voicu este angajat al salonului Yofi Hair Academy și a lucrat deja cu multe dintre vedetele autohtonecolaj: Click!

 La numai 18 ani, Dani Voicu este deja un hair-style-ist recunoscut în branșă. Practică această profesie de la vârsta de 14 ani, urmând cursurile unui liceu de profil. De-a lungul timpului, a lucrat în mai multe saloane, în prezent fiind trainer pentru mai multe branduri profesionale de păr. Ozana Barabancea, Nico, Diana Munteanu sau Laurette sunt doar câteva dintre persoanele publice cu care Dani Voicu a colaborat de-a lungul timpului.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
gazprom conducta
Cataracta Shutterstock 3 png
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png