Codin Maticiuc a plâns când şi-a văzut fetiţa. Imagine emoţionantă

Ultima actualizare:

    Codin Maticiuc, într-o imagine în care o prezintă pe Smaranda tatălui săuFoto: arhivă personală
Codin Maticiuc, într-o imagine în care o prezintă pe Smaranda tatălui săuFoto: arhivă personală

Codin Maticiuc a devenit tătic, cu puţin timp în urmă. Fetiţa lui, care se va numi Smaranda, a venit pe lume vineri dimineaţă, momentul întâlnirii dintre cei doi fiind unul emoţionant. Anunţul a fost făcut chiar de Codin Maticiuc care publicat mai multe imagini pe conturile reţelelor sociale în care îşi ţine strâns la piept bebeluşul.

Vestea că fostul „crai de Dorobanți” va deveni tătic i-a şocat pe mulţi şi încă o mai face, căci o parte dintre cei care îl urmăresc pe Codin Maticiuc (38 de ani) pe reţelele sociale nici acum nu şi-au dat seama că bebeluşul din imagini este copilul lui, ci poate este doar unchi. Vedeta a mărturisit că și-a fi dorit să fie un tată mai tânăr, pentru că a vrut să își întemeieze o familie de foarte mult timp. Numele fetiței lui Codin Maticiuc va fi Smaranda, după bunica paternă.

Codin Maticiuc este proaspăt tătic
Codin Maticiuc este proaspăt tătic

„Nu-ți face griji. Sunt aici. Sunt aici de mult, te așteptam", este mesajul prospătului tătic care însoţeşte imaginea cu Maticiuc şi bebeluşul, poză în care o arată mândru părintelui său pe fetiţă.

Codin Maticiuc şi fetiţa lui Smaranda
Codin Maticiuc şi fetiţa lui Smaranda

Cine este femeia care l-a făcut tătic pe Codin Maticiuc

"Eu chiar mi-am dorit copii, cred că mi-aş fi dorit un pic mai mult băiat pentru că mi se pare că am mai mult de dat unui băiat, cred că am mai multe să imprim. Ea când o să îmi spună că vrea să iasă în club, o să fie prin sms pentru că probabil o să fie încuiată într-o pivniţă şi o să îi dau un telefon să poată să vorbească doar cu mine să îmi dea sms-uri sau poate o staţie. Nu cred că o să îşi dorească club, cred că o să vrea să vadă soarele sau chestii de genul ăsta, să vadă un parc. Cred că îmi doresc să fie totul o negociere. Nu e vorba de duritate, de chestii fizice, de ridicat ton”, povestea recent Maticiuc. Fostul "crai de Dorobanţi" și femeia care l-a făcut tătic au o relaţie extrem de discretă. Actorul a fost foarte rezervat în privința vieții lui intime. Tot ce se știe este că mama copilului lui Maticiuc este o brunetă focoasă. Cei doi nu s-au afișat oficial împreună și nici nu au vorbit despre relația lor în presă. 

Citeşte şi:

Maticiuc i-a dat papucii şi vedetei cu numărul 9 care i-a trecut prin pat

Codin Maticiuc, tată pentru prima oară. Ce sex va avea copilul

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net