Codin Maticiuc a reacționat la amenințările Vioricăi de la Clejani: «Vă rog să mă scuzați»

image
Margherita de la Clejani a fost criticată de Codin Maticiuc

Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani și-au aruncat vorbe dure pe rețelele de socializare, însă interpreta de muzică de petrecere a dus scandalul și la tv, amenințându-l pe Codin. El a publicat la rândul lui un mesaj pe Facebook prin care a explicat tot ce s-a întâmplat.

Codin Maticiuc a publicat pe Instagram o fotografie cu Margherita de la Clejani din cadrul emisiunii Asia Express pe care ea a filmat-o de curând, iar critica lui i-a adus multe probleme. Viorica de la Clejani a reacșionat imediat și l-a atacat foarte dur pe Codin, amenințându-l până și cu bătaia, deși Codin nu i-a adresat vorbe urâte nici ei, nici fiicei sale. 

Motivul pentru care Codin Maticiuc s-a certat cu Viorica de la Clejani

Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani s-au certat pe rețelele de socializare din cauza unei imagini pe care el a publicat-o pe Instagram și în care a spus despre Marga că e urâtă și că este foarte operată. 

image
Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani și-au aruncat vorbe dure

Cum l-a amenințat Viorica de la Clejani pe Codin

Viorica de la Clejani a fost foarte afectată de vorbele lui Codin Maticiuc și a vorbit la tv despre acest scandal, aruncându-i vorbe și mai urâte scriitorului. 

„Eu spun așa, că Dumnezeu crează fiecare ființă în parte, unii mai frumoși, alții mai urâți, înțelegi?! Iar asta cu operațiile, asta mă deranjează pentru că eu sunt maică-să și știu mai bine ce operații are Margherita. Numai că Marga e puțin mai slăbuță, poza aia din reality show-ul ăla unde a fost ea în Asia...chiar dacă e mai urâtă, care e problema?! Pentru mine e cea mai frumoasă, contează să fie sanatoasă. Iar despre b*******l ăsta, așa pot să îl numesc, e un b******u, poți să scrii declarația asta, că asta își dorește. Știu că este un băiat care își dorește să aibă like-uri și mesaje. Dornic de publicitate și mi se pare normal, Codin Maticiuc ăsta, dacă nu era promovat de două-trei femei pe la televizor eu nu știam cine e. Mă repet, dornic de publicitate are și el o "teleNviziune" din asta online și își dorește să aibă like-uri, mesaje, și e normal să se agațe de persoane cunoscute”, a fost o parte din declarația ei pe care a oferit-o pentru Antena Stars.

El a publicat cu puțin timp în urmă un mesaj prin care a făcut public o parte din conversația purtată de ei pe Instagram, moment în care Viorica de la Clejani i-a vorbit foarte urât. 

image
Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani și-au aruncat vorbe dureFoto Facebook

„Da, mi-am cerut scuze. Recunosc că îmi pare rău că am făcut acel instastory despre domnișoara prosciutto-funghi. Nu că n-aș fi spus ce gândesc, ci pentru că cine p…a mea sunt eu să dau verdicte sau să judec pe cineva. Eu care sunt urât cu spume și mic și grăsuț și semi-retard. Și mai ales cine sunt eu să fac rău cuiva? Să fac rău unei fete poate puțin nesigură pe ea sau (mai rău) unei mame total nevinovată dar vulnerabilă la orice subiect legat de copiii ei. Mai ales eu care știu cât a suferit mama când presa scria mizerii despre mine. Atât neadevărate cât și adevărate. Căci, da, ea suferea și la adevăruri pe care spera să nu le afle nimeni. Așa că, doamna Viorica, încă o dată vă rog să mă scuzați. Și dacă atunci când o să ne vedem totuși nu o să vă puteți reține flegmele în gâtlej, măcar când le proiectați să știți că se scriu cu «G»”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
persoana in caruciorul cu rortile lovita de o masina FOTO captura video jpg
canotaj shutterstock jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg