Codin, te-ai împăcat cu Alina Crişan?

simeon stalpnicul png

După mai multe despărţiri şi împăcări, Codin pare să se fi refugiat din nou în braţele Alinei Crişan. În urmă cu câteva zile, maşina cântăreţei a fost văzută în faţa casei lui Maticiuc, aflată pe Şoseaua Nordului.

După o vară tumultoasă, în care a încercat să îşi regăsească liniştea alături de Anna Lesko, Codin Maticiuc ar fi încercat o reîmpăcare cu frumuşica Alina Crişan, care mai nou este gazda unei emisiuni la Antena 1. Persoane mondene din anturajul celor doi mărturisesc că relaţia dintre ei nu s-ar fi rupt niciodată, definitiv.

simeon stalpnicul png

Cu Corina Zugravu s-a iubit în anul 2006

La început de săptămână, vecinii băiatului de bani gata au văzut că, în locul Porche-ului Chayanne al Annei Lesko, stă parcat un BMW X5. Bolidul îi aparţine Alinei Crişan! Alina şi Codin nu au afişat niciodată o relaţie, preferând discreţia totală.

Aşa se face că tânărul a ales să comande mâncare la domiciliu, evitând să o scoată pe iubita lui la o cină romantică în oraş. După spusele apropiaţilor, Codin pare să fie un tânăr destul de generos cu fostele sale iubite. Deşi pe perioada verii a ales să se împace cu Anna Lesko, Codin a continuat să păstreze legătura cu Alina, pe care a ajutat-o de fiecare dată când a avut nevoie.

simeon stalpnicul png

Cu Anamaria Ferenţ a stat câteva luni în anul 2007

„Codin a ieşit de câteva ori cu Alina în ultima periodă. Deşi mulţi cred că ei nu îşi mai vorbesc, adevărul este altul! Ei au păstrat legătura pe tot parcurul anului. De multe ori, Codin a ajutat-o mult pe Alina, aşa cum face cu toate prietenele lui. Este un tip generos", povesteşte o persoană mondenă, care a preferat anonimatul.

Şi ea a avut iubiţi celebri

Alina Crişan şi-a făcut debutul pe scena muzicală, dar şi în lumea mondenă în urmă cu 6 ani, în trupa Asia. După desfiinţarea trupei, blondina a încercat o carieră solo, însă fără prea mult succes, aşa încât aceasta a stat mult timp în umbra reflectoarelor.

Timp de jumătate de deceniu, Alina a frânt inimile multor băieţi de bani gata, printre care fotbalistul Piţurcă jr., omul de afaceri Dan Leaşa şi Alex Erbaşu, după cum susţin câtiva mondeni.

Mai citeşte:

Codin, de-asta n-o iei pe Anna de nevastă?Codin se crede prea tânăr pentru însurătoareTania Budi, curtată de Codin MaticiucRaluca Lăzăruţ îi duce mâncare iubitului CodinGina Pistol, sex doar după 6 luni de probăIubiri de o vară!EBa şi Syda au chefuit la ziua lui Codin!

Formează un cuplu nehotărât

simeon stalpnicul png

Cu Anna Lesko a trăit o poveste de dragoste timp de un an şi jumătate

Din punct de vedere al stărilor bioritmice, Alina şi Codin au şansa unui cuplu durabil, dacă mizează pe zilele în care simultan sunt situaţi în faza pozitivă a bioritmului fizic şi, respectiv, emoţional. Durabilitatea amintită poate fi periclitată însă, tot de o simultaneitate, dar negativă.

Acest inconvenient devine evitabil dacă Alina şi Codin, cunoscându-şi perioadele bioritmice negative, le vor preîntâmpina cu atitudini de înţelegere, concesie şi o bună comunicare afectivă.

Asemenea comportamente vor solicita în mod deosebit şi pe rând partenerul aflat într-o stare bioritmică mai avantajoasă. Cuplul lor ne aminteşte de vechile ipostaze ale biletelor de papagal în care ni se spunea „mai trage o dată".

Alina şi Codin trebuie să se gândească serios dacă au motivaţii durabile pentru un cuplu adevărat, sau dacă la prima tentaţie vor să „mai tragă o dată".

În perioadele bioritmice negative, cei doi ar fi bine să ţină seama de relaţiile şi comportamentele lor anterioare, când impulsiile afectiv-erotice considerate puternice şi de neclintit s-au dovedit a fi pasagere, vulnerabile în faţa tentaţiilor din exteriorul cuplului.

COMPATIBILITATE

Fizică: 57%Emoţională: 71%Intelectuală: 64%

8 boca arsenie  jpeg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
eticheta alimente jpg
Panoramă asupra stațiunii montane Brezoi de pe Valea Lotrului din Vâlcea Foto Gheorghe Nicolae jpg
Canada FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg