Colaborarea dintre Delia și Smiley a ajuns în topurile internaționale! Artiștii i-au depășit pe Jennifer Lopez și Maluma

6 octombrie 2020
article img
Piesa lansată luni de Smiley și Delia se află deja în topurile internaționale

La 24 de ore de la lansare, “Ne vedem noi”, cea mai așteptată colaborare din muzica pop româneasca a ultimilor ani, interpretată de Smiley și Delia, are performanțe remarcabile pe plan international.

Noua colaborare dintre Delia și Smiley face furori și în afara țării, iar artiștii sunt nespus de fericiți pentru că au realizat o asemenea performanță. “Ne vedem noi” este pe locul 14 in topul celor mai urmarite piese pe plan mondial, pe locul 7 in Austria, pe locul 9 in Marea Britanie, pe locul 12 in Germania, pe locul 28 in Spania si pe locul 29 in Italia. 

În topul celor mai fresh și urmărite clipuri muzicale din întreaga lume în care Smiley și Delia ocupă locul 14 la 24 de ore de la lansare, mai apar pe primele locuri artiști precum Blackpink, BTS, Shawn Mendes, Dua Lipa, sau Billie Eillish, cu cele mai recente și ascultate piese ale lor, iar în acelasi top, locul 17 este ocupat de Jennifer Lopez și Maluma.  

article img
Piesa lansată luni de Smiley și Delia se află deja în topurile internaționale

“Este o dimineață perfecta! Ne vedem noi a devenit deja Ne ascultați voi! Să lansezi cu 24 de ore înainte o piesa șă să afli că ea are deja un loc în topurile din toata lumea și în criteriile ascultătorilor este tot ce-ți poate dori un artist. Sunt recunoscător tuturor celor care o asculta, celor care ne-au ajutat ca ea să existe și echipelor noastre.”, a fost reacția lui Smiley, la aflarea veștilor bune. 

Delia și Smiley, colaborare muzicală după 15 ani de la "Secretul Mariei"

În 2005 Smiley, membru Simplu şi "Delia de la N&D" cântau împreună "Secretul Mariei". Aceea era piesă tematică a serialului cu acelaşi nume de la Antena 1, o telenovelă care a avut mult succes la început de mileniu. "Secretul Mariei" era prima mare telenovelă românească difuzată la Antena 1 şi îi avea ca protagonişti pe Ioan Isaiu şi Anemona Niculescu, fosta membră a trupei A.S.I.A.