Colombina de la «Abracadabra» te face prezentator tv. Andreea Caranda învaţă cursanţii cum să dea bine pe sticlă

image
Andreea Caranda, interpreta personajului Colombina, (stânga) predă cursuri de prezentator tv Foto: arhivă personală

Emisiunea Abracadabra a fost o adevărată pepinieră de vedete, mulţii dintre puştii de atunci fiind acum în lumina reflectoarelor. Andreea Caranda, cunoscută prin prisma personajului Colombina, a ales să stea mai mult în spatele camerelor de luat vederi. Este producător executiv la multe emisiuni de divertisment de la Pro TV iar de curând a pus bazele unui prioiect prin care le împărtăşeşte celor care vor să ajungă la televizor paşii pe care să-i urmeze pentru a avea şanse reale să-şi îndeplinească visul.

Andreea avea doar 11 ani când a intrat în televiziune, iar acum, la 40 de ani, este producător tv la Pro Tv. Ea se află în spatele emisiunilor "Vorbește Lumea", "Vocea României" sau "Românii au talent". Cu o carieră de 28 de ani de televiziune în spate, interpreta personajului Colombina s-a decis să-i  îndrume pe care care îşi doresc să-i calce pe urme cum să se facă vizibili pe sticlă. Aşa au apărut cursurile de prezentator tv la care Andreea Caranda este profesoară.  

image
Andreea Caranda spune că oricine se poate înscrie la cursul ei

"Mirajul televiziunii încă există. Dintotdeauna a fost cool să apari la televizor iar prin acest curs ne propunem să le arătăm cursanţilor ce înseamnă de fapt televiziunea, cum se ajunge acolo și cum se păstrează o carieră de success. Totul printr-o călătorie de 12 săptămâni alături de oameni care cunosc fiecare părticică a acestui domeniu. Oameni pe care îi admirăm poate dintotdeauna la televizor, dar și oameni care sunt în spatele lui și fac să meargă toate rotițele unor proiecte de anvergură", spune Andreea Caranda despre noul ei proiect.

Cine este Andreea Caranda

Andreea Caranda are 40 de ani și îşi iubeşte la nebunie job-ul. Am început să lucreze în televiziune la 11 ani, într-o emisiune fenomen pentru copii în România – Abracadabra, alături de magicianul Marian Râlea. Acolo a luat contact cu mirajul televiziunii. La 13 ani a avut primul salariu și de la 15 ani a lucrat în paralel și în echipa de producție – în arhivare, montaj și asistență de producție. La 17 ani a fost una din gazdele emisiunii “Alo, Generația Pro”, o emisiune dedicată adolescenților.La 20 de ani, a avut rolul principal feminin într-o producție românească – Cassa Loco – primul sitcom românesc de comedie, la Pro Tv. Ulterior, a intrat la Facultatea de Regie Film și Televiziune, la clasa lui Mircea Drăgan, pe care am terminat-o ca șefă de promoție. La 21 de ani, era cel mai tânăr producător executiv din România, creând o emisiune fenomen – ”De 3 ori femeie” cu Mihaela Tatu.După 3, 4 ani de emisiuni live, a făcut film, unde a lucrat în producție cu echipe din străînătate de la Zefirelli și Armand Assante până la “The Dark is Rising” și “Narnia”. A revenit apoi la marea dragoste – televiziunea – ca și producător general la Pro Tv Internațional, unde se ocupa de toate producțiile postului, inclusiv de evenimentele din comunitățile de români din diaspora (Spania, Italia, Israel, Statele Unite).Din 2014 și până în prezent este producător la ”Românii au Talent” și la ”Vocea României”, și din 2015 la “Vorbește Lumea”, un morning show live, de luni până vineri pe Pro TV.

Citeşte şi:

Regii telenovelelor, muncitori la «Ferma Vedetelor» - ajutoarele nevăzute ale Iuliei Vântur

Abramburica, pe aceeaşi scenă cu «Magicianul» după 15 ani

image png
image png
card ajutor jpg
trans bhutan cnn
printul paul 1 jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
youtuber technoblade jpg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
Alex Constantin
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
Cristina Vasiu