Columbeanu, cadou de 100.000 de euro pentru Irinuca. I-a făcut zestre

Ultima actualizare:

    Irinel vrea să-i asigure Irinei viitorul
Irinel vrea să-i asigure Irinei viitorul

Stă într-un palat la Izvorani și ai spune că nu mai are nevoie de nimic. Însă iată că Irinel Columbeanu își dorește ca fiica lui să aibă viitorul asigurat, așa că i-a sporit averea. I-a cumpărat un apartament cu trei camere, în valoare de 100.000 de euro.

La vârsta de 10 ani, Irina Columbenau este una dintre cele mai bogate fetițe din România. Iar de curând, tatăl ei a mai făcut o achiziție importantă. Având în vedere că peste trei luni va fi ziua ei de naștere, Irinel Columbeanu i-a pregătit din timp un cadou special. Mai precis, afaceristul i-a cumpărat un apartament cu trei camere, a cărui valoare este de 100.000 de euro. Imobilul se află într-un bloc care va fi definitivat în primăvara lui 2018. ”Cunosc acest proiect mai bine decât mulți alții. Tocmai de aceea, i-am dăruit Irinucăi un apartament în cadrul complexului rezidențial al bunului meu prieten, Nicușor Stan.

Aşa va arăta, la finalizare, complexul rezidenţial
Aşa va arăta, la finalizare, complexul rezidenţial

Apartamentul are peste 100 de metri pătrați și este compus din trei camere, două băi și o terasă imensă. Sper să devină unul dintre locurile preferate ale Irinei, mai ales că vizavi este piscina la care, pe timpul verii, mergem atât de des”, ne-a declarat Irinel Columbeanu.

Columbeanu şi afaceristul Nicuşor Stan sunt prieteni buni
Columbeanu şi afaceristul Nicuşor Stan sunt prieteni buni

Astfel, dacă până acum Irinuca a primit doar păpuși, bijuterii și jucării, iată că de acum poate spune că va avea o avere considerabilă. “Pentru mine cel mai important este viitorul Irinei, vreau să-i ofer ce-i mai bun. La asta m-am gândit și atunci când i-am făcut acest dar. Fără doar și poate, am ales apartamentul împreună, ca să fiu sigur că este și pe placul ei. Mi-aș dori ca atuncui când va crește, aceasta să fie prima casă a Irinei, cadou de la tatăl ei”, ne-a mai spus Irinel. O altă vedetă care a pus ochii pe apartamentele din acel cartier rezidențial, situat în Otopeni, este și Liviu Vârciu. Tată a două fete, artistul strânge de pe-acum pentru ele. Se pare că Liviu intenționează să cumpere un apartament pentru fiica sa cea mare, Carmina (14 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
ela craciun jpg
banner ioana și ilie nastase png
lora ionut ghenu colaj instagram jpg
front sabie 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net