Concurentele de la Cabană se antrenează ca să-şi facă intrarea în „Ferma” de la PRO TV

Ultima actualizare:
Geanina Ilieş este foarte sexy în orice ipostază
Geanina Ilieş este foarte sexy în orice ipostază

Încă din prima săptămână în reality-showul „Ferma” (PRO TV), șase dintre concurenţi au pierdut un duel, au fost numiţi „bandiţi” şi trimişi la o Cabană în apropierea fermei. Geanina Ilieş, Otilia Brumă – Bilionera şi Otniela Sandu alături de Kamara, Florin Pastramă şi Vali Bărbulescu se pregătesc de intrarea în concurs şi au început să se antreneze!

Reality-showul „Ferma” (PRO TV) e imprevizibi. De exemplu, după duleul dintre Brigitte Năstase şi Ioana Filimon, telespectatorii se pot aştepta ca din moment în moment să intre în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro şi cei 6 „bandiţi” de la Cabană: Geanina Ilieş, Otilia Brumă– Bilionera, Otniela Sandu, Kamara, Florin Pastramă şi Vali Bărbulescu.

Florin Pastramă le ajută pe concurentele de la Cabană să se menţină în formă

Cele trei concurente sunt în relaţii bune şi chiar au devenit prietene în aceste câteva săptămâni de când au acceptat provocarea „Ferma”.

Otilia Bilionera are ajutoare de nădejde în „Fermă”
Otilia Bilionera are ajutoare de nădejde în „Fermă”

Fiind ferite de duel cel puțin până în momentul de faţă, ele preferă să se antreneze din greu pentru ce va urma. Bunul lor prieten Florin Pastramă le ajută pe toate să se menţină în formă, dar să fie şi pregătite pentru orice.

Florin Pastramă şi-a ajutat colegele să se antreneze
Florin Pastramă şi-a ajutat colegele să se antreneze

Le-a învăţat să taie lemne şi le este chiar şi partener când vor să facă exerciţii. Otilia Brumă – Bilionera e una dintre vedetele care face exerciţii şi se consideră „un membru valoros al echipei”. Singurele ei temeri au fost de la început „să nu își poată face exerciţiile fizice zilnice şi să nu aibă mâncarea cu care e obişnuită”. La rândul ei, Geanina Ilieş a mărturisit că „femeile au fost întotdeauna puternice și o femeie puternică ştie că hotărârea şi forţa sunt la fel de feminine precum intuiţia şi sensibilitatea”.

Otniela Sandu a terminat un semimaraton

Una dintre cele mai curtate concurente, Otniela Sandu este sportivă și a participat şi la „Supravieţuitorul” (PRO TV).


    Otilia Bilionera are ajutoare de nădejde în „Fermă”Foto:PRO TV
Otilia Bilionera are ajutoare de nădejde în „Fermă”Foto:PRO TV

„Am terminat primul meu semimaraton deși nu mă gândeam că voi putea. A fost un traseu montan, eu nu alergasem până atunci, mi-a fost foarte greu. La linia de finish, când mi-au pus medalia, a fost un moment în care m-am simţit foarte mândră că orice e posibil. Trebuie să lupţi şi să crezi că poţi depăşi orice situaţie sau moment greu. Am avut doup unghii minus la picioare pentru că am forţat foarte tare, m-am lovit la genunchi, dar nu s-a pus problema să renunţ. Uneori duc lucrurile la extrem, sunt competitivă, ambiţioasă, nu renunţ”, ne-a mărturisit Otniela înainte de a intra în „Ferma”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net