Concurentele de la Cabană se antrenează ca să-şi facă intrarea în „Ferma” de la PRO TV

Geanina Ilieş este foarte sexy în orice ipostază
Geanina Ilieş este foarte sexy în orice ipostază

Încă din prima săptămână în reality-showul „Ferma” (PRO TV), șase dintre concurenţi au pierdut un duel, au fost numiţi „bandiţi” şi trimişi la o Cabană în apropierea fermei. Geanina Ilieş, Otilia Brumă – Bilionera şi Otniela Sandu alături de Kamara, Florin Pastramă şi Vali Bărbulescu se pregătesc de intrarea în concurs şi au început să se antreneze!

Reality-showul „Ferma” (PRO TV) e imprevizibi. De exemplu, după duleul dintre Brigitte Năstase şi Ioana Filimon, telespectatorii se pot aştepta ca din moment în moment să intre în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro şi cei 6 „bandiţi” de la Cabană: Geanina Ilieş, Otilia Brumă– Bilionera, Otniela Sandu, Kamara, Florin Pastramă şi Vali Bărbulescu.

Florin Pastramă le ajută pe concurentele de la Cabană să se menţină în formă

Cele trei concurente sunt în relaţii bune şi chiar au devenit prietene în aceste câteva săptămâni de când au acceptat provocarea „Ferma”.

Otilia Bilionera are ajutoare de nădejde în „Fermă”
Otilia Bilionera are ajutoare de nădejde în „Fermă”

Fiind ferite de duel cel puțin până în momentul de faţă, ele preferă să se antreneze din greu pentru ce va urma. Bunul lor prieten Florin Pastramă le ajută pe toate să se menţină în formă, dar să fie şi pregătite pentru orice.

Florin Pastramă şi-a ajutat colegele să se antreneze
Florin Pastramă şi-a ajutat colegele să se antreneze

Le-a învăţat să taie lemne şi le este chiar şi partener când vor să facă exerciţii. Otilia Brumă – Bilionera e una dintre vedetele care face exerciţii şi se consideră „un membru valoros al echipei”. Singurele ei temeri au fost de la început „să nu își poată face exerciţiile fizice zilnice şi să nu aibă mâncarea cu care e obişnuită”. La rândul ei, Geanina Ilieş a mărturisit că „femeile au fost întotdeauna puternice și o femeie puternică ştie că hotărârea şi forţa sunt la fel de feminine precum intuiţia şi sensibilitatea”.

Otniela Sandu a terminat un semimaraton

Una dintre cele mai curtate concurente, Otniela Sandu este sportivă și a participat şi la „Supravieţuitorul” (PRO TV).


    Otilia Bilionera are ajutoare de nădejde în „Fermă”Foto:PRO TV
Otilia Bilionera are ajutoare de nădejde în „Fermă”Foto:PRO TV

„Am terminat primul meu semimaraton deși nu mă gândeam că voi putea. A fost un traseu montan, eu nu alergasem până atunci, mi-a fost foarte greu. La linia de finish, când mi-au pus medalia, a fost un moment în care m-am simţit foarte mândră că orice e posibil. Trebuie să lupţi şi să crezi că poţi depăşi orice situaţie sau moment greu. Am avut doup unghii minus la picioare pentru că am forţat foarte tare, m-am lovit la genunchi, dar nu s-a pus problema să renunţ. Uneori duc lucrurile la extrem, sunt competitivă, ambiţioasă, nu renunţ”, ne-a mărturisit Otniela înainte de a intra în „Ferma”.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
infidelitate 0 jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
Sung Cho Captură Twitter png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg