Concurenții "Chefi la cuțite" au plâns ca niște copii în semifinală. Adda l-a dat gata pe Cătălin Rizea cu un mesaj genial

Ultima actualizare:
Marea finală "Chefi la cuțite" sezonul 8 va avea loc miercuri, 16 decembrie
Marea finală "Chefi la cuțite" sezonul 8 va avea loc miercuri, 16 decembrie

Luni, 14 decembrie, Antena 1 a difuzat semifinala "Chefi la cuțite" și am avut parte de câteva premiere. Fără precedent în toate cele 7 sezoane de până acum, chefii au avut fiecare câte 3 concurenți care s-au luptat pentru dreptul de a ocupa un loc în marea finală de miercuri, 16 decembrie. Dar punctul culminant al serii s-a datorat familiilor concurenților.

În semifinala "Chefi la cuțite" au intrat în luptă 9 concurenți: Luca Adrian, Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea, Cătălin Rizea, Cristian Boca și Paul Maxim din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și Roxana Blenche, Claudia Radu și Kanni din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Au avut de trecut peste 3 probe grele, însă emoțiile au atins cote maxime în momentul în care concurenții au vizionat, cu lacrimi în ochi, mesajele celor dragi, de acasă. Surprizele nu s-au oprit însă acolo, iar familiile au ajuns și în platou, pentru îmbrățișări reale, nu doar virtuale.


    Marea finală
Marea finală

„Toți ochii la ecran”, i-a încurajat Gina Pistol pe cei nouă concurenți. „Este cea mai emoționantă probă din tot concursul”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu. Ecranul a început apoi să prezinte imagini emoționante și mesajele pline de dragoste transmise de către rudele celor nouă concurenți. L-am văzut pe Luca Adrian izbucnind în lacrimi, ca un copil. Apoi, rând pe rând, fiecare concurent a trăit o surpriză de zile mari și astfel, toată lumea a trecut de la agonie la extaz, printr-un carusel uriaș de emoții, trăiri și sentimente. „Cu siguranță a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit la Chefi la cuțite”, a dezvăluit Cristian Boca.

Adda, mesaj inedit pentru soțul Cătălin Rizea

Cătălin Rizea, soțul Addei, a primit un mesaj original din partea partenerei sale, aceasta compunându-i niște versuri pe care le-a pus pe muzică, versuri amuzante ce au stârnit hohote de râs.

”Dacă nu mergi mai departe o să te omor! Eu o să dorm în pat și tu pe covor. Dacă nu câștigi o să te cert și nu mai primești niciodată desert!”, i-a spus Adda lui Cătălin Rizea, stârnind hohote de râs în platou.

Solista a schimbat registrul și a devenit romantică și sensibilă și i-a oferit și un mesaj emoționant soțului său. La auzul acestor cuvinte, Cătălin Rizea nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. ”În fiecare zi de atâția ani ai fost alături de mine și eu sunt alături de tine în toată nebunia asta cu Chefi la cuțite. Ți-ai depășit toate limitele pentru că ți-ai dorit, ai muncit. Vreau să fii mândru și fericit că ai realizat foarte mult. Te iubesc mult, mult!”, a mărturisit Adda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net