Confesiunea Elenei Cârstea: "Aș veni pe jos în România". Solista are greutăți în SUA, iar mama ei e grav bolnavă

image
Elena, alături de soț și de fetele ei

Celebra solistă Elena Cârstea (58 de ani), stabilită de 14 ani în America, după căsătoria cu Glenn Muttart, a povestit, pe Facebook, despre viața de peste Ocean. Din cauza pandemiei, cu greu reușește să vândă case, menționând, mai în glumă, mai în serios: ”Nu produc bani acum, produc doar panică!”. Și-a adus în vila din Florida și mama bolnavă.

Elena este îngrijorată pentru starea de sănătate a mamei ei: ”Mămica se uită toata ziua la televizor, sărăcuța, e bolnavioară, nu știu cât o mai poate duce, uită să și mănânce. Mama, o femeie care cândva a dărâmat munții, nu mai poate face doi pași”. Celebra solistă este agent imobiliar în Florida, însă, în această perioadă de pandemie, clienții se cam lasă așteptați: ”Eu produc panică acum, nu bani, soțul câștigă. Am avut trei clienți pentru o casă. Foarte greu m-am acomodat în America. Din păcate, drepturile mele de autor au dispărut. Vocea mea costă, dar și personalitatea mea, așa că cine vrea să-i cânt, să știe”.

Artista le duce dorul celor două fete pe care le-a înfiat în România, pe vremea când erau niște mogâldețe.

image
Elena, alături de soț și de fetele ei

Elena Cârstea: "Sunt prea bătrână să mai adopt un copil"

Sanda (23 de ani) şi Adriana (19 ani) lucrează în Armata SUA, așa că nu mai stau pe acasă: ”Sunt prea bătrână ca să mai adopt și să mai cresc alți copii, am două fete, le iubesc de nu mai pot. Am făcut atâtea lucruri, dar faptul că am putut pune acești doi copii pe picioare, e o mare satisfacție. Sanda vine acasă pe 4 iulie, e cam băiețoasă, vrea să rămână în Armată, să iasă la pensie la 37 de ani. La cât e de frumoasă și de deșteaptă putea fi fotomodel, dar ea a vrut să fie mecanic. Iar Adriana, fata cea mică, nu m-a sunat de câteva zile, e în Coreea, de-abia aștept să termine stagiul și să vină acasă. Nu mă bag în viețile lor”.

image
Elena Cârstea, alături de Cristi Faur și de mama ei

Elena Cârstea: "M-am uitat câte riduri am făcut"

Elena Cârstea a mai adăugat: ”Viața mea e cam plictisitoare, de aceea am căței și pisici. Mai scriu, din când în când, îmi trebuie alți ochelari, nu mai văd bine nici de aproape, nici la distanță”. Deși are 58 de ani, artista nu se teme de trecerea anilor: ”Mă apropii de 60 de ani, nu m-am schimbat de nici o culoare, nici n-am un gând. Am 30 de ani pe un picior. M-am uitat câte riduri am făcut, te vezi în oglindă, nu mai e imaginea pe care o știai, noroc că mă țin fetele tânără. Suflește nu îmbătrânim, doar imaginea se deformează, dar ne ducem cu mândrie tot înainte”. Cântăreața cu voce de aur a  menționat, în încheiere: ”Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!”.

Citește și:

Elena Cârstea își plânge surorile decedate. Ofelia a murit de cancer, iar Sanda, asfixiată

Exclusiv! Elena Cârstea, cel mai sincer interviu: «Eu întotdeauna am făcut audienţă la TV»

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg