Confesiunea lui Laurențiu Reghecampf după scandalul divorțului: "Îmi iubesc și respect familia"

image
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodanfotografii: Click!

Ferm, virulent și mâhnit de situația în care se află. Așa a fost Laurențiu Reghecampf în declarația pe care a oferit-o recent, legat de scandalul divorțului de Anamaria Prodan. Reghe a negat că ar avea vreo amantă și că familia lui ar fi în pericol să se destrame.

Au trecut două săptămâni de la știrea care a aruncat showbiz-ul în aer. Pe 17 iunie, Laurențiu Reghecampf declara, pentru Fanatik.ro, că divorțează de Anamaria Prodan. Ulterior, lucrurile au luat o cu totul altă întrosătură. Antrenorul "a dispărut" o vreme, iar soția sa a respins ferm toate zvonurile legate de divorț, amante și probleme în căsnicie.

Sâmbătă, 3 iulie, într-un mesaj publicat de SpyNews.ro, Laurențiu Reghecampf pune punctul pe "i".

„Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii. Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră. Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțin respect și omenie. Familia noastră este una integră și serioasă. Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute. Sunt mâhnit căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul asta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Laurențiu Reghecampf: "Opriți-vă acum, vă rog foarte frumos"

Laurențiu Reghecampf a desființat și informațiile potrivit cărora ar avea o amantă. „Nu aveți pic de respect fața de cei 4 copii ai mei. Față de soția mea. Nu aveți pic de respect față de munca și numele nostru. Nu vă pasă de nimic doar de o bazaconie de știre care nu are un fundament real. Nu m-am chinuit o viață să-mi educ copiii într-un mod demn și creștinesc ca astăzi să citesc mizeria asta peste tot. Doar ca să vă faceți subiecte? Nu mai aveți pic de omenie? Aveți acasă familii! Copii care la rândul lor pot ajunge în situațiile în care dumneavoastră ne puneți pe noi! Ce să explic copilului meu de 13 ani care merge la școală? La fotbal! Că presa face mizerii? De ce? Opriți-vă acum, vă rog foarte frumos. Îmi iubesc și respect familia mai presus decât orice pe Pământ”, a mai adăugat Laurențiu Reghecampf.

Citește și:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! Soțul sexy-impresarei a plecat de acasă: "Da, e adevărat"

Anamaria Prodan: «Vom muri împreună». Ce a rugat-o Reghe legat de scandalul divorțului

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
Zalomir3 jpg
Eduard Hellvig bilant SRI FOTO Mediafax
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda