Conflicte și certuri ca la ușa cortului, la «Ferma» și «Bravo, ai stil!». Cine cu cine se jignește și de ce

Ultima actualizare:
George Burcea
George Burcea

Ca și în viața de zi cu zi, și pe micile ecrane conflictele ajung la un moment dat să fie inevitabile, mai ales dacă vorbim despre reality-show-uri, unde, uneori, răbdarea concurenților este pusă la încercare chiar de colegii lor din emisiune. Unii oameni pur și simplu nu pot relaționa, fiind extrem de diferiți în gândire și acțiuni și atunci apar scânteile, care de regulă duc către conflicte aprige.

Fie că e vorba de personalități calme sau colerice, uneori chiar și cei de la care te așteptai cel mai puțin ajung să răbufnească și să nu mai țină cont de camerele de filmat și de echipa care îi monitorizează. Acesta este și cazul a două emisiuni în mare vogă în acest moment, „Ferma”, de la Pro TV și „Bravo, ai stil!”, show difuzat de Kanal D, unde s-au strâns la un loc oameni din diverse domenii de activitate, cu personalități diferite, care ori s-au acceptat din prima clipă, ori duc o continuă luptă pentru supremație. Iată care au fost cele mai aprige scandaluri de pe micile ecrane!

Andreea Antonescu și George Burcea, scandal tacit în cadrul «Ferma»

La emisiunea «Ferma», Andreea Antonescu și George Burcea și-au aruncat vorbe dure în cadrul testimonialelor. Solista a declarat că actorul o acuză degeaba de infidelitate pe Andreea Bălan, deoarece divorțul lor s-a produs din vina drogurilor. 

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a mărturisit cântăreața. 

Paul Diaconescu, subiect de discuție la Ferma
Paul Diaconescu, subiect de discuție la Ferma

Paul Diaconescu nu-l iartă pe George Burcea că l-a trimis la duel în Ferma

"Războiul" dintre Paul și George a început de când cel din urmă a devenit Fermierul Săptămânii și și-a trimis colegul de breaslă în tabăra servitorilor și, mai apoi, la duel. Dezamăgit de cele întâmplate, Paul a răbufnit și s-a plâns că cel pe care îl considera prieten este un om duplicitar, care își urmărește doar propriul scop.Conflictul dintre Paul Diaconescu și George Burcea va atinge noi culmi, după ce George le va povesti tuturor că planul lui a fost acela de-al elimina pe Tavi Ciovică și că l-a trimis pe Paul la duel cu încrederea că se va întoarce victorios! Deși se cunosc de atâția ani și sunt prieteni, Paul nu va crede deloc în declarațiile colegului lui și va avea o replică extrem de tăioasă: ”Ăsta e duplicitar și eu n-am știut 10 ani”.

Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, ceartă ca la ușa cortului la Bravo, ai stil! Celebrities
Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, ceartă ca la ușa cortului la Bravo, ai stil! Celebrities

Scandalurile se țin lanț la «Bravo, ai stil! Celebrities»

O altă emisiune la care scandalurile sunt nelipsite este "Bravo, ai stil!". De cele mai multe ori, Andreea Tonciu se află în centrul certurilor, iar colegele sale sunt luate prin rotație de fosta asistentă tv și de cele mai multe ori se ajunge la vorbe grele. Maria Ilioiu, Roxana Nemeș, Alexandra Ungureanu, Raluca Tănase și Calina Dumitrescu au fost luate în colimator de Andreea. Alte conflicte au avut loc și între Bianca Rus și Cristina Șișcanu, Deea Codrea și Bianca Rus. Dar nici Oana Radu nu s-a lăsat mai prejos și și-a făcut simțită prezența atunci când au deranjat-o unele cuvinte folosite de Roxana Nemeș. 

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu

Scandalul dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu a devenit aproape incontrolabil în primele ediții de la «Bravo, ai stil», până fosta ispită de la Insula Iubirii a părăsit competiția. Totul a pornit de la o glumă spusă de Andreea Tonciu în timpului filmării primului promo, când Maria Ilioiu ar fi atacat-o imediat și i-ar fi reproșat: «Nu mai ai cuvintele la tine, Andreea?».

Celebră pentru scandalurile televizate, Andreea Tonciu s-a apărat imediat, moment în care scandalul dintre cele două a escaladat la un alt nivel. În doar trei emisiuni, acestea și-au adresat reproșuri, jigniri și țipete.

Maria Ilioiu, fostă ispită la Insula Iubirii, a poreclit-o pe Andreea Tonciu «Ciocănitoarea Woody», motiv care a declanșat în interiorul Andreei o repulsie enormă față de aceasta. Însă ceartă nu s-a încheiat aici.

Întrebată de Ilinca Vandici câte poșete are acasă, Andreea Tonciu a răspuns că nu are multe, opinând faptul că ce este mult este prost. Atunci când Maria, care deține un număr fabulos de 124 de genți a auzit remarca făcută de colega de platou, a reacționat. «Nu e adevărat. Așa vorbește o săracă», a spus Maria despre Andreea Tonciu, iar de aici a mai existat un singur pas până la o ceartă memorabilă.

„Vaaai! A spus că sunt o săracă și o amărâtă. Asta este, dacă Dumnezeu nu mi-a dat norocul tău...Fetița mea, nici în 89 nu purtam așa ceva, măcar să ai stilul meu. Porți ceva foarte ieftin, mai ieftin de atât n-am văzut în viața mea!”, spunea Tonciu Andreea.

„Nu știi să te exprimi, fetiță, o contrazice Maria. Andreea nu o iartă deloc pe Maria și sare la replică. „Vezi că ți-am permis cam multe și s-ar putea să ieși ciufulită! Hai că nu-i permit ăsteia să mă facă cum vrea ea! Eu sunt o doamnă, nu am venit aici să mă cert cu pițipoanca asta ieftină. Dacă ea caută ceartă cu mine, i-o dau. Mă dezbrac eu de caracter, cu toate că nu am vrut să fac asta. Deja ți-am dat valoare, ești nebună? Fără mine ești moartă, bine că sunt eu în emisiune. Ești ciocănitoare ****! Asta ești! Cine e ea să mă jignească?”, a spus Andreea.

Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, scandal fără final

Roxana Nemeș este noua țintă a atacurilor Andreei Tonciu, iar de când artista a devenit concurentă a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities", a intrat în atenția fostei a Adrianei Bahmu'eanu, dar și a prietenelor sale, Oana Radu și Cristina Șișcanu. 

Roxana Nemeș a fost atacată dur de Andreea Tonciu deoarece aceasta ar fi țipat la fosta asistentă tv, însă nu există nicio filmare care să ateste acest lucru. 

„Nu m-am luat de o fată care nu zice nimic. Trebuia să-mi zici și mie să îmi dau mașina.Te dau în judecată și îți iau și banii, că am cel mai bun avocat. Și tu, Roxana Nemeș, nu ai ce să-mi spui. Nu aș vrea să vorbesc despre trecutul tău. Ești o needucată. Dacă mă dezbrac de caracter, mă dezbrac până la capăt”, a spus Andreea Tonciu către Roxana Nemeș.

Cântăreața a reacționat imediat: „Deja mă plictisești, Andreea. Tu crezi că poți să zici tot ce vrei că ești Andreea Tonciu? Nu pot să mă schimb".


    Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, ceartă ca la ușa cortului la Bravo, ai stil! Celebrities
Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, ceartă ca la ușa cortului la Bravo, ai stil! Celebrities

Andreea Tonciu, atac la adresa Alexandrei Ungureanu: «Domnișoară, dacă mai aștepți mult, o să te ia știi tu cine»

De această dată, cearta nu a mai fost între Andreea Tonciu și Raluca Tănase sau Maria Ilioiu. Iată că bruneta a ales-o pe nimeni alta decât Alexandra Ungureanu, pentru a-și spune punctul de vedere asupra vieții perosnale a artistei.

Andreea Tonciu a uitat scandalurile cu Maria de la Insula iubirii și Raluca Tănase de la Bambi. Acum, vizată a fost Alexandra Ungureanu, care a supărat-o pe Andreea Tonciu pentru ea nu este căsătorită, iar în concepția ei, artista nu va mai fi cerută de niciun bărbat vreodată. Această remarcă a deranjat-o atât de Alexandra Ungureanu, cât și pe Caline Dumitrescu, care și-au exprimat dezacordul cu privire la această opinie. 

„De acum să mai umbli și tu la texte, vino cu replici noi”, i-a zis Alexandra Ungureanu Andreei Tonciu, după ce aceasta i-a zis că are un stil constant în fiecare ediție. Încercând să-i explice ce a vrut să zică, Andreea i-a tăiat-o iar, spunându-i că nu trebuie să o corecteze ea. „Tu nu trebuie să mă corectezi pe mine și trebuie să mă lași să zic ce vreau eu, înțelegi domnișoara Ungureanu? Domnișoară, cu toate că sunteți mai mare ca mine. Dumneavoastră sunteți încă domnișoară, nu sunteți măritată ca să vă zic doamnă”, a spus Andreea.

Alexandra Ungureanu a replicat: „Sta liniștită, că nu mă grăbesc la măritat. Aștept...”. Andreea și-a permis să o ironizeze spunându-i: „Mai așteaptă mult și bine că o să te ia....știi cine...”, a completat Tonciu. 

Alexandra Ungureanu i-a atras atenția spunându-i că a deranjat-o: „A fost un comentariu foarte răutăcios”, i-a zis Alexandra. 

Deși toate concurentele i-au explicat Andreei gravitatea vorbelor aruncate, fostei asistente tv nu i-a păsat prea tare și și-a menținut punctul de vedere, explicând că nu a zis nimic greșit. 

Andreea Tonciu sare la gâtul Calinei Dumitrescu la «Bravo, ai stil!»: «Care e problema ta, fetițo?»

Andreea Tonciu și Calina Dumitrescu s-au contrat în nenumărate rânduri
Andreea Tonciu și Calina Dumitrescu s-au contrat în nenumărate rânduri

După confruntări fără sfârșit la care Andreea Tonciu a fost de cele mai multe ori protagonistă, iată că scandalurile nu s-au terminat la emisiunea «Bravo, ai stil!». Bruneta și-a găsit încă o "victimă", fata Catincăi Roman, Calina Dumitrescu.

Ca în orice conflict s-au creat tabere. De partea Andreei Tonciu s-au aliat Oana Radu și Bianca Rus, cu care, de altfel, la începutul competiției era în mare scandal. De partea Calinei Dumitrescu s-au aflat Raluca Tănase, Alexandra Ungureanu și Deea Codrea, concurente cu care Andreea Tonciu a avut ceva de împărțit. 

Într-una din ediții, Andreea Tonciu a fost filmată în vestiar alături de Oana Radu și Bianca Rus, când vorbeau fără reținere despre Calina Dumitrescu, explicând faptul că cea din urmă nu ar trebui să își spună punctul de vedere pentru că este mult prea tânără, iar «dosarul ei este foarte gros».

„Nu pot să vin în emisiune să tac. Eu am făcut glume cu oricine. Deci Calina a prins tupeu. Despre ce vorbim? Eu am venit la Bravo, ai stil să-i permit Calinei să vorbească așa cu mine? Că-i știm «dosarul...» Dacă mă enervează și mă calcă pe coadă. Eu nu pot să-i permit Calinei să-mi vorbească așa”, a spus Andreea Tonciu în culise. 

În momentul în care Calina și Raluca Tănase au vrut să-și spună și ele opinia, Andreea a continuat: «Care e problema ta, fetițo? Unde ați trăit, mă, până acum? Ați fost ținute în vitrină? Mă fetelor, treziți-vă la realitate. Viața e scurtă!».

„Mi-e rușine să stau în platou cu o asemenea femeie”, a spus Calina Dumitrescu. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net