Confruntare între nevasta şi amanta lui Kamara! Mădălina a fost bonă pentru copilul lui bolnav!


     Kamara s-a afişat cu Mădălina la avanpremiera unui film din Mall  Băneasa, în urmă cu două zile
Kamara s-a afişat cu Mădălina la avanpremiera unui film din Mall Băneasa, în urmă cu două zile

Noi detalii picante ies la iveală în triunghiul amoros Oana-Kamara Ghedi-Mădălina. Soţia şi amanta artistului s-au confruntat în direct la tv şi din discuţia lor s-a aflat că amanta cântăreţului a avut grijă de copilul bolnav al cuplului! Leon are aproape patru ani şi merge periodic la şedinţe de terapie pentru că are paralizie cerebrală şi nu este independent.

Soţia lui Kamara trăieşte o adevărată dramă. A născut un copil bolnav şi se luptă şi acum pentru ca micuţul să se recupereze. În timpul în care a făcut tot posbilul să-i ofere toată atenţia fiului ei, solistul şi-a văzut de cariera artistică şi ar fi "uitat" să fie sprijin moral pentru soţia casnică. Realaţia a început să scărţîie şi artistul nu este la prima aventură extraconjugală. De câteva luni, el a schimbat mai multe partenere. Invitate pe aceeaşi canapea. nevasta Oana şi amanta Mădălina au discutat despre situaţia în care se află, iar soţia artistului i-a reproşat tinerei că s-a simţit deranjată că artistul îşi petrece prea mult timp cu copilul lor.

"Tu astăzi eşti, mâine poţi să nu mai fii. Eu voi rămâne mama copilului. Eşti foarte obraznică şi atitudinea ta mă deranjează! Eşti de prea puţin timp în viaţa lui Kamara şi a noastră ca să-ţi permiţi aşa ceva! Ştiu că ai fost deranjată că el a stat cu copilul de dimineaţă până seara. Este o convenţie între noi şi Kamara sta lunea şi martea cu Leon, de la 10.00 la 14.00, cât timp eu sunt la cursurile de actorie, apoi îl duce la terapie şi dacă e nevoie stă până târziu cu el, pentru că aşa este normal. Şi eu când el are treabă, mă ocup de copil. A stat şi Mădălina cu el, o oră şi ceva. Atunci niciunul dintre noi nu a putut să fie cu copilul. 

simeon stalpnicul png

Kamara a mai avut o relaţie înaintea Mădălinei. A părăsit-o pe fata aceea, pentru că era nemulţumit. Era tot aşa o diferenţă de vârstă între ei. Am înţeles că Mădălina este mai matură decât fosta. I-am mereu respectat lui părerea şi am încercat să nu certăm din lucruri mărunte, dar vei vedea şi tu că ce are el de făcut este cel mai important. Eu dacă aveam o programare şi el avea treabă la aceeaşi oră, eu rămâneam acasă şi el pleca. M-am simţit doar mamă şi femeie de serviciu. De asta am ajuns în acest punct", i-a explicat Oana Kamara amantei soţului ei, care încerca să-i reproşeze că se victimizează.    

Soţia artistului a povestit că fiul ei s-a născut cu probleme de sănătate şi face terapie pentru a se recupera. 

"Leo are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent", a declarat soţia lui Kamara.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
infidelitate 0 jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
concediul de odihnă
Anamaria Prodan
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg