Connect-R și-a dus toată familia la Disneyland Paris: fosta soție, fiica, sora, cumnatul, nepoata

Ultima actualizare:

    Connect-R și Misha petrec mult timp alături de fetița lorFoto Instagram
Connect-R și Misha petrec mult timp alături de fetița lorFoto Instagram

Solistul Connect-R rămâne tăticul perfect, iar divorțul de Misha nu a modificat cu nimic relația lui cu micuța Maya. Anul acesta, de ziua lui, va susţine un concert de mare anvergură la Sala Palatului din Bucureşti, dar până atunci își tot răsfață familia prin vacanțe.

De un an nu mai formează un cuplu, dar continuă să petreacă vacanțele tot în familie! Connect-R (36 de ani) şi Misha (27 de ani) s-au căsătorit pe 24 iulie 2013, pe 25 ianuarie 2014 s-a născut fiica lor, Maya, iar pe 14 august 2018 și-au anunțat divorțul. Artiștii vor ca Maya să nu sufere în urma separării, așa că zilele trecute au petrecut, ca în vremurile bune, la EuroDisney Paris. „Am fost cu fetele, dar şi cu sora, cumnatul şi nepoata care e finuța mea. Vizita în parcul de distracții a însemnat întoarcerea la copilărie, ne-a încărcat spiritual și energetic”, ne-a spus artistul.

Misha și Connect-R s-au distrat cu familiile la Disneyland Paris
Misha și Connect-R s-au distrat cu familiile la Disneyland Paris

El a decis ca a 37-a aniversare să o petreacă alături de prietenii din muzică și de fani, la primul lui concert la Sala Palatului. Biletele la show costă între 50 și 370 de lei (acestea din urmă asigurând un tricou cu artistul cu autograf şi acces la petrecerea de după spectacol unde îl vor sarbatori pe Connect-R). Spectacolul de pe 9 iunie începe la ora 20.00, iar Misha va cânta în deschidere, urmată de Alex Velea, Antonia Damian Drăghici sau Nicole Cherry, dar şi mulți alţii. Vizita la EuroDisney a fost sursă de inspirație pentru Connect-R care a mărturisit că i-au venit multe idei. „Am văzut decoruri frumoase pe care aș vrea să le pun pe scena Sălii Palatului”.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net