Connect-R şi Misha, despărţiţi de boala fetiţei

14 august 2018
article img
În luna aprilie, cei doi pozau ca o familie fericită, deși erau despărţiţi încă din vara anului 2017

A confirmat ceea ce bănuiau mulţi de ceva vreme. Connect-R a anunţat oficial că a divorţat de Misha, după numai patru ani de căsnicie. Cei doi cântăreţi se pare că au fost dărâmaţi psihic după ce au aflat de boala fetiţei lor, iar acesta a fost unul dintre motivele despărţirii.

”Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea să nu ne pună întrebări, mulţumim anticipat”. Prin acest mesaj, postat ieri pe reţelele de socializare, şi-a anunţat Connect-R despărţirea definitivă de soţia lui.

Mesajul oficial al celebrului cântăreţ prin care recunoaşte divorţul nu a venit ca un şoc pentru fanii lui, care bănuiau de mai mult timp despărţirea de Misha. Primele zvonuri despre separarea celor doi au apărut chiar anul trecut, însă atunci Ştefan Mihalache (36 de ani), alias Connect-R, a spus că nu este nimic adevărat şi că familia este sacră.

article img
În ultimul an, Misha a postat fotografii sexy și provocatoare

”Nu s-a pus problema real niciodată să divorţăm. Noi nu am avut timp efectiv să ne consumăm împreună dragostea. Noi ne-am cunoscut săptămâna asta, săptămâna cealaltă a rămas însărcinată, s-a născut fata, au început apoi problemele cu fata. Noi nu cred că avem 30 de zile împreună ca şi cuplu”, povestea în urmă cu câteva luni solistul, la Antena Stars. 

Se pare că boala fiicei lor, acum în vârstă de cinci anişori, i-a dat peste cap, iar problemele au devenit destul de serioase, aşa că pasiunea din cuplu a dispărut. Fetiţa a fost diagnosticată cu o boală autoimună, din cauza căreia Misha şi Connect-R au stat mai mult prin spitale. Boala a lăsat şi urme pe chipul ei, căci fetiţa a rămas cu un mic strabism din cauza căruia poartă ochelari. În schimb, soţia lui a fost mai radicală în declaraţii: ”Aş fi ipocrită să spun acum că: «mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri. Nu e vorba de distanţă, ci pur şi simplu e vorba că mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate, cu mai multă atenţie, cu mai multă grijă”, a povestit Misha în primăvara acestui an.

Iată că în ciuda situaţiei în care se aflau, au reuşit să gestioneze bine viaţa profesională şi să se sprijine reciproc. În mai, cântăreţul a lansat o piesă nouă, ale cărei versuri sunt destul de sugestive, iar Misha a apărut în videoclipul său. Piesa se numeşte ”Vinovat” iar versurile sună aşa: ”Tu să nu plângi că nu plec nicăieri/Haide spune-mi cum să iert/Fiindcă nu vreau să te pierd”. Cei doi au ales să divorţeze paşnic, la notar, iar în privinţa fetiţei pe care o au împreună au stabilit să  se ocupe ca şi înainte, fără program. 

Contactat telefonic, naşul celor doi, Pepe, a refuzat să vorbească despre situaţia lor, semn că nu-i convine deloc evenimentul prin care au trecut finii săi. 

Cei doi cântăreţi s-au căsătorit în vara anului 2013

article img

Mihaela Mihalache, alias Misha, după numele său de scenă, este o artistă din România care s-a făcut remarcată după ce a colaborat cu DJ Sava. Frumoasa cântăreață s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Naşii cuplului au fost celebra familie Pepe și Raluca Pastramă. Pentru că au crezut în relația lor, cei doi au devenit imediat părinți. Așa că Misha a născut pe 25 ianuarie 2014, primul lor copil, o fetiță pe care au botezat-o Maya și care le seamănă leit.

article img
S-au căsătorit în 2013 și un an mai târziu o botezau pe micuţa Maya