Connect-R vrea să plece din România! Ce planuri are artistul

simeon stalpnicul png
Connect-R este unul dintre cei mai credincioşi artişti Foto: Instagram

Cântărețul Connect-R este apreciat atât în România, țara lui de origine, cât și în alte state, unde se află de asemenea comunități de români. Pentru anul acesta, artistul a pregătit un turneu în Statele Unite.

Connect-R și-a propus să părăsească România, pentru o scurtă perioadă, având programate concerte în America, în state și orașe precum California, Chicago, Houston sau Washington. Turneul va dura în jur de două saptămâni, iar plecarea va fi joi, pe 3 mai, artistul propunându-și să ajungă în opt orașe americane. Cântărețul și-a programat concertele în cafenele, săli de evenimente, restaurante sau chiar și biserici, asemenea dății trecute în care a mai fost plecat în SUA, acesta nefiind primul turneu al artistului, de acest gen. Invitat la emisiuena Răi da' buni, cântărețul a declarat că o să-i fie foarte greu în momentul plecării, deoarece o să-i ducă lipsa fetiței lui, Maya. „O să-mi fie greu cu fata..Niciodată nu am stat plecat nici măcar o săptămână”, a susținut acesta.

Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, va cânta pentru comunitatea de români stabiliți în SUA alături de o trupă de „backing vocals” și doar o parte din echipa sa, fiind cunoscut pentru dorința de a economisi cât mai mult, în timpul plecărilor. Acesta va împărți scena alături de alți artiști români: lăutari și soliști de muzică „de petrecere”.

Cântărețul a mai fost plecat într-un turneu asemănător, în urmă cu doi ani, și a susținut zece concerte, în săli speciale pentru evenimente, dar și în sălile de ceremonie ale unor biserici ortodoxe.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
cub anamaria prodan animat gif
zelenski cerere ucraina aderare nato foto twitter jpg
tren hidrogen Foto Facebook Irinel Scrioşteanu
image
image
image
image
maurice munteanu
arlechino mihai gruia sandu adevarul JPG
BeFunky collage (14) jpg
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham