«Contesa digitală» și-a mutat sclipiciul în culisele show-ului cu măști

Ultima actualizare:

    Ana Morodan e colecționară de sclipiciuri, porțelanuri și cristaluri și deloc întreagă la minte. Așa se descrie chiar ea
Ana Morodan e colecționară de sclipiciuri, porțelanuri și cristaluri și deloc întreagă la minte. Așa se descrie chiar ea

În câteva zile va începe pe PRO TV noul show "Masked Singer România", revelaţia toamnei, în care vedetele sunt mascate, iar "detectivii", din care face parte şi simpatica Ana Morodan (35 de ani), încearcă să ghicească cine se ascunde în spatele costumelor. Click! a stat de vorbă cu deja celebra "contesă digitală" şi a aflat noi detalii despre culisele emisiunii şi despre viaţa ei particulară.

Click!: Cum a fost experienţa “Masked Singer România”, având în vedere că aţi făcut o pauză din cauza pandemiei de COVID 19. Cum a fost pentru tine acest show? Altceva decât ai făcut până acum?

Ana Morodan: Experienţa “Masked Singer România” este una fantastică şi foarte diferită de ce am mai făcut eu până acum. Tot show-ul se învârte în jurul misterului şi într-o lume-sat, în care ştim tot despre toţi (nu de alta, dar arătăm tot), un strop de mister e încântător. Tot show-ul e o petrecere plină de strălucire, unde abia la final afli cine au fost invitaţii. Senzaţional de seducător, nu ?

Ai avut colegi “detectivi” cu care te cunoşteai? Cu cine ai interacţionat mai mult şi de ce?

Cu Codin am o relaţie de prietenie de mai mulţi ani, pe Inna o ştiam pentru că, cine nu o ştie pe Inna? Şi pe Horia l-am cunoscut personal abia acum. Ne-am conectat excelent în show-ul ăsta şi suntem o gaşcă foarte spumoasă şi năbădăioasă.

Patru vedete sunt detectivii emisiunii: Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu
Patru vedete sunt detectivii emisiunii: Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu

Ne poţi descrie în câteva cuvinte cum a fost în culise? Ai avut cabina ta, ţi-ai decorat-o, ai avut alături de tine prieteni sau asistenţi?

Cum aş fi putut altfel?! Am mutat contesăria, perlăria, paieteria şi nebunia în culise la Masked Singer. Am avut o cabină plină de flori mereu, pe care am decorat-o cu tot felul de nimicuri contesăreşti fără de care nu-mi merge bine karma: lumânări, sticluţe cu parfumuri siropuri şi otrăvuri, statuete, tablouri narcisiste, cărţi de tarot, perne de catifea cu ciucuri şi alte «acareturi». Echipa mea a fost tot timpul lângă mine la filmări, astfel încât totul să fie organizat impecabil.

Pentru un om care spune că e antisocial, eşti destul de simpatică. De ce susţii că nu-ţi place să fii înconjurată de oameni?

Destul de?... sunt superbă, dragă, chiar şi atunci când sunt scorpie; mai ales, zic eu. Sunt agorafobă şi nu-mi plac mulţimile. Prefer să am alături câţiva prieteni de nădejde şi atât. Iubesc mai mult necuvântătoarele. Sunt mai sincere.

Cum s-ar descrie Ana Morodan în câteva cuvinte? 

Ana Morodan e exact aşa cum o vedeţi: deloc întreagă la minte – când nevoia o cere, efervescentă, colecţionară de sclipiciuri, perle, paiete şi diamante, strângătoare (de 30 de ani) de porţelanuri şi cristălăreţ, workaholică şi plină de (prea multe şi uneori inutile) idei.

Ce ne poţi spune de bărbaţii din viaţa ta?

Sunt toţi nişte gentlemani, bărbaţi galanţi şi foarte educaţi, care ştiu să pună în valoare o femeie.

Am observat o relaţie specială cu Claude. Ce loc ocupă în viaţa ta?

Claude este prietenul meu, colegul meu de încredere şi sufletul meu pereche, dar nu iubit. Avem o comunicare specială, avem amândoi un umor nebun şi ne place la fel de mult munca… cum să nu facem echipă bună?!

Am observat că-ţi plac accesoriile, tricourile cu mesaje, obiectele speciale... De unde această pasiune?

Îmi plac toate obiectele care reuşesc să fie startul unei poveşti frumoase, să stârnească o emoţie şi să-mi dea o stare bună, să mă lase să evadez. Asta vreau să dau şi eu mai departe prin selecţia pe care o puteţi găsi pe www.morodan.shop.

Cum vede Ana Morodan jumătatea viitoare a anului 2020.

Încerc să rămân optimistă, să-mi organizez mai bine business-urile şi să fiu cât se poate de concentrată. Nimeni nu ştie ce vine, putem şi trebuie doar să facem previziuni şi să rămânem responsabili faţă de noi şi faţă de cei din jurul nostru.

4 detectivi şi un prezentator simpatic, la Masked Singer România 

Jorge este prezentator
Jorge este prezentator

Pe 28 august se va anunţa, odată cu lansarea grilei de toamnă a PRO TV, data când va începe noul show "Masked Singer România", care va fi prezentat de Jorge - George Papagheorghe. Patru vedete, printre care Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu, sunt pe post de detectivi şi trebuie să ghicească cine se ascunde în spatele măştilor, care de fapt, sunt nişte costume în toată regula. S-a spus despre acest show că este cel mai bine păzit secret din televiziune şi că vedetele care poartă măşti au gărzi de corp ca să nu se apropie nimeni de ele. Formatul, care a devenit viral şi a creat o adevărată isterie în rândul publicului în peste 25 de ţări de pe cinci continente (America de Nord, America de Sud, Asia, Australia şi Europa), iata că a ajuns şi în România! 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net