Controversa din finala Chefi la cu╚Ťite. A jucat corect Ionu╚Ť Belei? Ce i-a repro╚Öat Maria ╚śandru

17 decembrie 2020
Ionu╚Ť Belei ╚Öi Maria ╚śandru sunt adversarii din final─â ai Roxanei Blenche jpeg
Ionu╚Ť Belei ╚Öi Maria ╚śandru, finali╚Ötii lui Sorin Bontea

Ionu╚Ť Belei este c├ó╚Ötig─âtorul sezonului 8 Chefi la cu╚Ťite. T├ón─ârul buc─âtar a impresionat de-a lungul tuturor edi╚Ťiilor cu preparatele elegante ╚Öi perfect preparate, fiind de multe ori ├«n topul preferin╚Ťelor jura╚Ťilor, a╚Öa c─â a fost v─âzut─â fireasc─â intrarea lui ├«n final─â. Nu la fel de normal─â sau corect─â a fost v─âzut─â alegerea desertului pe care l-a prezentat ├«n ultima prob─â, iar prima contestatar─â a fost chiar Maria ╚śandru, ╚Öi ea finalist─â, dar ╚Öi coleg─â de echip─â cu Ionu╚Ť.

Ionu╚Ť Belei, Roxana Blenche ╚Öi Maria ╚śandru s-au luptat pentru titlul de cel mai bun buc─âtar ╚Öi pentru premiul de 30.000 de euro de la Chefi la cu╚Ťite, ├«ntr-o final─â tensionat─â ce s-a conturat decisiv ├«n ultima prob─â, cea a desertului.

image
Farfuria care i-a adus lui Ionu╚Ť Belei cu╚Ťitul de aur la preselec╚Ťii

Preparatul c├ó╚Ötig─âtorului a fost cel cu care s-a prezentat ╚Öi la audi╚Ťii, acela╚Öi care i-a adus cu╚Ťitul de aur la prima ├«nt├ólnire cu jura╚Ťii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu ╚Öi C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu. 

Nougat Mousse cu brittle de caramel sa╠ćrat, fructe ╚Öi spuma╠ć de grenadina╠ć este desertul care i-a dat gata pe cei 11 chefi care au jurizat ├«n marea final─â.

A╚Öa a ar─âtat ultima farfurie a lui Ionu╚Ť Belei, desertul care i a adus premiul cel mare la Chefi de cu╚Ťite jpeg
A╚Öa a ar─âtat ultima farfurie a lui Ionu╚Ť Belei, desertul care i-a adus premiul cel mare la Chefi de cu╚Ťite

Maria ╚śandru, prima reac╚Ťie dupa finala sezonului 8 Chefi la cu╚Ťite

image
Ionu╚Ť Belei ╚Öi Maria ╚śandru, finali╚Ötii lui Sorin Bonteafoto: Antena 1

Maria ╚śandru nu a v─âzut cu ochi buni decizia de a preg─âti acela╚Öi preparat care ├«l f─âcuse deja recognoscibil pe Ionu╚Ť Belei. ÔÇťIonu╚Ť a fost mai bun ast─âzi ╚Öi a meritat-o. Dar nu ╚Öi-a meritat-o cu ultima farfurie. La desert, acela╚Öi desert pe care l-a tot prezentat ├«ntruna. Deci nu a f─âcut nimic nou. Dar asta e. Chefii nu ╚Ötiu, jura╚Ťii nu ╚Ötiu cine e, cum e ╚Öi naÔÇŽ Felicit─âri, ce sa zicÔÇŁ, a declarat Maria ╚śandru la testimonialul final.

Ionu╚Ť Belei a c├ó╚Ötigat sezonul 8 "Chefi la cu╚Ťite"

image
Ionu╚Ť Belei i-a dat gata pe cei 11 chefi care au jurizat finala ╚Öi a plecat acas─â cu premiul cel mare al sezonului 8

La finalul celor trei probe de fine dining, Gina Pistol a avut un mesaj emo╚Ťionant pentru finali╚Öti. Le-a transmis c├ót de impresiona╚Ťi au fost cei 11 chefi de preparatele lor. "Nu i-am v─âzut niciodat─â at├ót de ├«nc├ónta╚Ťi de ni╚Öte farfurii. Niciodat─â nu au dat note at├ót de mari. Au fost cu to╚Ťii de acord c─â au fost cele mai bune farfurii din toate sezoanele".

Diferen╚Ťa a f─âcut-o ├«ns─â proba de desert, unde s-au acordat cele mai mari note, iar Ionu╚Ť Belei, concurentul lui Sorin Bontea, a acumulat cele mai multe puncte. El este c├ó╚Ötig─âtorul Chefi la cu╚Ťite 2020 ╚Öi a plecat acas─â cu premiul de 30.000 de euro.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg