Copiii actorilor din "Vlad", mesaje de solidaritate, prin desen! Cât de talentaţi sunt micuţii

Ultima actualizare:
Desenul realizat de fetiţa actorului Adrian Nartea
Desenul realizat de fetiţa actorului Adrian Nartea

Pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe ţările de pe întreg mapamondul, milioane de oameni aflându-se în autoizolare pentru a evita răspândirea virusului ucigaș care a făcut deja peste 6000 de victime în Italia. Activitățile de zi cu zi ale multora dintre noi nu se mai desfășoară ca înainte, o bună parte dintre noi muncind de acasa. Nu este și cazul actorilor, care sunt reținuți departe de platorile de filmarm și de personajele pe care le redau. Aflați în autoizolare și în imposibilitatea de a juca, actorii din serialul românesc Vlad au decis să transforme zilele petrecute în casă în unele memorabile. Iată cum se distrează alături de micuții lor.

Zilele trecute Cătălin Măruța și fiica sa, Eva, demonstrau că autoizolarea nu este atât de rea. Ei au încărcat un filmuleț pe pagina personală a lui Cătălin în care sunt înfățișați distrându-se de minune. Micuța Eva l-a pictat pe față pe tatăl său, iar râsetele au fost la ele acasă, semn că distracția poate fi găsită în cele mai mărunte lucruri. Cătălin Măruță nu este singurul părinte care a dat în mintea copiilor și a decis să nu lase carantina să creeze o atmosferă apăsătoare în familie. Actorii din serialul Vlad i-au călcat pe urme și au dezvăluit care sunt modalitățile prin care îi țin pe cei mici ocupați în această perioadă dificilă pentru fiecare dintre noi. 

Desenul relizat de Sasha, copilul Olimpiei Melinte
Desenul relizat de Sasha, copilul Olimpiei Melinte

Olimpia Melinte povestește că Sasha, copilul său, preferă să deseneze mașini de obicei, însă acum a desenat ceva care să îi inspire pe ceilalți. „Sasha preferă în general să deseneze mașini, așa că avem o colecție întreagă de autovehicule făcute de el. Dar desenul pe care l-a făcut acum are legătură cu acestă perioadă prin care trecem cu toții, când avem nevoie mai presus de orice să ne simțim iubiți și protejați, orice vârstă am avea", a dezvăluit actriţa.

Nici fetiţa lui Adrian Nartea, cel care dă viaţă personajului Vlad, nu se lasă mai prejos şi transmite un mesaj pozitiv prin jocul său. Adrian Nartea dezăluie că desenele Marei sunt realizate pentru a încuraja oamenii că „totul va fi bine”.


    Desenul realizat de fetiţa actorului Adrian Nartea
Desenul realizat de fetiţa actorului Adrian Nartea

„Ea pictează de multă vreme, îi place, are inclusiv teme de la grădiniță pentru desen. Astăzi, de exemplu, a avut o temă de la grădiniță pentru desen și a pictat o vacă.”

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net