Copiii actorilor le calcă pe urme. Cine sunt tinerii care îşi fac mândri părinţii faimoşi

Ultima actualizare:

    Maia Morgenstern şi fiul ei, Tudor
Maia Morgenstern şi fiul ei, Tudor

Nu e rar să vezi cum copii actorilor le calcă pe urme părinţilor, mai ales după ce au fost crescuţi în lumea teatrului şi a filmului. Florin Piersic, Ştefan Bănică sau Amza Pellea au moştenitori de seamă pe scena românească, iar ei nu sunt singurii actori ai căror copii care şi-au urmat părinţii în cariere.

Celebra Maia Morgenstern poate fi mândră că doi dintre copii ei i-au călcat pe urme. Este vorba de fiul ei şi al lui Claudiu Istodor, Tudor Aaron Istodor care este deja actor cu acte în regulă şi are la activ mai multe roluri în piese de teatru şi film. Actriţa mai are doi copii: Eva Lea Cabiria, dintr-o relaţie nedeclarată oficial şi Ana Isadora, din mariajul actual cu medicul neurochirurg Dumitru Baltateanu. Cabiria, fiica mijlocie, deşi este încă o adolescentă a apărut deja pe scenă alături de mama sa, în mai multe piese ale Teatrului Evreiesc.

Regretatul actor de comedie Dem Rădulescu şi soţia sa Adriana Şchiopu au o fiică, pe Irina Rădulescu (30 de ani), care este actriţă la Teatrul Mic. Tânăra a putut fi văzută, alături de mama ei, în serialul “Tanti Florica” de la Pro TV. La Teatrul Mic a jucat îm “Visul unei noţi de vară”, “Volpone”, “Sfârşitul Troiei” sau “Furtuna”. 

Actriţa Rodica Negrea şi soţul el, regretatul actor Gelu Manolache au împreună o fiică, pe Ilinca Manolache, de 31 de ani. Tânăra este actriţă la Teatrul Bulandra şi le calcă pe urme părinţilor ei, căci joacă în mai multe piese de teatru şi alte proiecte cinematografiece. A jucat în „Bucureşti NonStop”, „Funeralii fericite”, „Lacrimi de iubire”, „Weekend cu mama” sau „Haker”. La Teatrul Bulandra în această stagiune joacă în „Casa cu pisici”, „Visul unei nopţi de vară” şi „Anul dispărut 1989”.   

Cuplul format de Magda Catone şi regretatul Şerban Ionescu a dat teatrului pe Carol Ionescu, un actor tânăr, nonconformist, plin de idei bune, care îşi doreşte să iasă în evidenţă cu rolurile sale. Elr joacă în mai multe piese de teatru la Teatrul Metropolis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net