Copiii Elenei Băsescu, în vacanţă cu tatăl lor şi cu «mama vitregă»

simeon stalpnicul png
Bogdan Ionescu şi micuţul Traian s-au asortat perfect pe plajăFoto: arhivă personală

Este a doua vară de la divorţ, când copiii Elenei Băsescu îşi consolidează relaţia cu iubita tatălui lor în vacanţă, la mare. Sofia Anais şi Traian jr. se află pe litoralul românesc, acolo unde Bogdan Ionescu a luat-o cu el şi pe Maria Grigoriu, femeia cu care se iubeşte de un an şi de care este nedespărţit.

Copiii Elenei Băsescu şi ai lui Bogdan Ionescu par că s-au obişnuit cu ideea că părinţii lor nu mai formează un cuplu şi au fiecare alţi parteneri de viaţă. Aceasta este a doua vară când Sofia Anais (5 ani) şi Traian jr. (3 ani şi jumătate) petrec timp, la Mamaia, cu tatăl lor şi Maria Grigoriu, femeia care îi este iubită lui Syda de mai bine de un an.

simeon stalpnicul png
Maria Grigoriu se află şi ea la Mamaia, unde s-a fotografiat pe plajăFoto: arhivă personală

”Noi suntem la început şi vreau să punctez faptul că relaţia noastră nu va afecta niciodată legătura dintre el şi copiii săi. Este un tată foarte bun şi responsabil şi îşi iubeşte foarte mult copiii”, spunea Maria Grigoriu pentru Click! şi iată că nu are nimic împotrivă ca Bogdan Ionescu să stea şi cu micuţii din relaţia anterioară.

simeon stalpnicul png
Bogdan Ionescu a luat-o pe Maria şi anul trecut în vacanţă cu copiii foto: Click!

Pentru că au custodie comună, Elena Băsescu şi Bogdan au dreptul fiecare să meargă cu cei mici în concediu. Şi exact aşa se întâmplă. Cei mici îl cunosc şi pe iubitul mamei lor, cu care au fost văzuţi în parc. Cătălin Tomată este şi el un tată bun pentru ei şi învaţă în fiecare zi lucrui noi despre meseria de părinte, căci doar i-a dăruit Elena o fetiţă, în urmă cu o lună.   

simeon stalpnicul png
Elena B[sescu le-a făcut şi ea cunoştinţă copiilor cu iubitulfoto: Click!

Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu în toamna anului 2016. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte al țării s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, într-un apartament. Elena spune că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii de la părinții ei. De când a devenit din nou mămică cu actualul ei iubit, mai tânăr cu 11 ani, Elena petrece mult timp cu Anastasia.

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
mihai bendeac stela popescu si arsinel
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
juriul Te cunosc de undeva! jpg
Operator de dronă în Ucraina FOTO AFP
covrig foto pexels jpg
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel