Copiii folkiştilor Mircea Rusu şi Mircea Baniciu sunt în top

Ultima actualizare:
Ana și Mircea Baniciu
Ana și Mircea Baniciu

Florian Rus (30 de ani), fiul cântărețului de muzică folk, Mircea Rusu (63 de ani), a dat lovitura vara acesta cu piesa ”Străzile din București”, în colaborare cu artista Mira (24 de ani), una dintre solistele trupei Dj Project.

Artistul a ocupat primul loc în topurile muzicale din România, cu 17 milioane de vizualizări.

”Tatăl meu a avut o mare influență în dezvoltarea mea muzicală. În primul rând, pentru că i-am moștenit talentul. În al doilea rând, pentru că i-am urmărit cariera și cumva m-a ambiționat să-i egalez performanțele. De fapt, numele meu real este «Rus». Nu multă lume știe că pe amândoi ne cheamă «Rus» în buletin. A fost o greșeală făcută de evidența populației când s-a născut bunicul meu”. 

Ana Baniciu: «Vreau să cânt o piesă și cu tata»

Ana Baniciu (26 de ani), fiica cântărețului de folk Mircea Baniciu (70 de ani), se poate mândri cu o carieră muzicală în plină ascensiune. Dacă tatăl vedetei tv este unul dintre cei mai buni soliști de folk, Ana Baniciu a ales muzica dance. Senzuala artistă, câștigătoarea concursului ”Asia Express”, împreună cu Alexandra Raluca Nistor, ne-a povestit despre relația cu tatăl ei.


    Ana și Mircea Baniciu
Ana și Mircea Baniciu

“Mie îmi place foarte mult muzica lui, cu ea am crescut. Cu siguranță, în curând o să apară și o piesă cu noi doi, pe stilul lui”, ne-a dezvăluit ea. Ana Baniciu s-a făcut remarcată pe vremea când făcea parte din trupa LaLa Band. Ea este și o actriță talentată, rolul ei cel mai important fiind cel din serialul “Pariu cu viața”, difuzat de PRO TV în urmă cu opt ani. 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net