Copiii lor sunt aşi la baschet, balet, karate, tenis şi robotică

Ultima actualizare:

    Adrian Fetecău a investit  zeci de mii de euro în  antrenamentele Irinei
Adrian Fetecău a investit zeci de mii de euro în antrenamentele Irinei

Vedetele noastre au cu ce se lăuda, căci copiii lor au ajuns campionii României. Fiica Anamariei Prodan practică baschetul şi este cea mai bună aruncătoare la coş, fata Monica Iagăr bate de stinge, fiind o karatistă de excepţie, moştenitoarea actorului Adrian Fetecău a fost desemnată campioană naţională la tenis, iar micuţa Ralucăi Moianu a strâns multe premii la balet. Click! vă spune povestea lor.

Mezina Prodancei face ravagii pe terenul de baschet. Din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, fost jucător de baschet la Steaua, Prodanca (42 de ani) are două fiice, pe Rebecca (16 ani) şi pe Sarah (15 ani). Prima e fotomodel, iar mezina a moştenit pasiunea tatălui. În urmă cu doi ani, Sarah a participat la Turneul Final al Campionatului Naţional de Baschet Juniori Under 14, unde a câştigat cu echipa sa un premiu important, “Primii 5 jucători ai turneului!”. Dar, ea joacă şi în America. 


    Anamaria Prodan asistă  adesea la meciurile  fiicei sale, Sarah
Anamaria Prodan asistă adesea la meciurile fiicei sale, Sarah

Păzea, fata karatistă a Monicăi Iagăr bate de stinge! Dacă în 2008 Monica Iagăr (43 de ani) a fost campioană europeană la săritura în înălţime (performanţa ei este de 2, 02 metri), iată că şi fiica sa cea mică, Maya (7 ani), este atrasa de sport, mai exact de karate. Cel care i-a insuflat pasiunea pentru artele marţiale este chiar iubitul Monicăi, Cristi Neacşu, fost campion la judo. A participat la trei concursuri, iar acum deţine centura galbenă.  


    Monica Iagăr  e mândră de fiica ei,  karatistă
Monica Iagăr e mândră de fiica ei, karatistă

Fata lui Adrian Fetecău e campioană naţională la tenis. Comentator sportiv la Radio România Actualităţi, dar şi lider al trupei umoristice Vouă, Adrian Fetecău (57 de ani) a investit sute de mii de euro în antrenamentele de tenis ale fiicei sale, Irina (20 de ani). “Cheltuielile sunt criminale, antrenamentele zilnice individuale, de două ore, costă 200 de lei, dar trebuie să scot bani şi pentru deplasările în ţară şi în străinătate, pentru cazare şi mâncare, pentru echipament, masaj sau pregătire psihologică. Eu cred că tenisul e sportul inventat de diavol. E un consum psihic enorm”, ne-a spus Adrian Fetecău. Cu toate acestea, nu se lasă până nu-şi vede fiica printre primele 100 de jucătoare din lume, acum  clasându-se pe locul 662, în ierarhia mondială: “Dacă Irina nu ajunge în primele 100 nu câştigă nimic, e doar pierdere de bani”, a mai declarat el, pentru Click! Irina joacă la Clubul Dinamo şi se mândreşte cu titlul de campioană naţională la senioare. 


    Raluca Moianu  a încurajat-o pe Mara  să practice baletul
Raluca Moianu a încurajat-o pe Mara să practice baletul

Prinţesa balerină a Ralucăi Moianu are colecţie de premii. Raluca Moianu (44 de ani), fosta prezentatoare a emisiunii “Iartă-mă” (TVR 1), are o fetiţă de 12 ani, pe cât de frumoasă, pe atât de talentată: “Sunt tare mândră de Mara. Am dus-o la călărie, la înot, la pictură şi am lăsat-o să aleagă ce vrea. Şi a ales baletul”. Avea 5 ani când am trecut prin faţa Operei din Viena şi mi-a spus că i-ar plăcea să danseze acolo. Profesoara ei de balet a fost prim-balerină în trupa lui Oleg Danovski şi dânsa e încântată de dorinţa Marei de a fi ca ea. Idolul Marei e Alina Cojocaru (membră a Şcolii de Balet Regal din Marea Britanie). Când era mică şi îi spuneam poveşti, aveam una cu o şoricică drăguţă care făcea balet şi care se întâlnea cu Alina Cojocaru”, ne-a povestit Raluca Moianu, director de programe la Gold FM.

Fiul Danei Războiu a câştigat aurul la Robotică 

simeon stalpnicul png

Fosta ştiristă a TVR, Dana Războiu (41 de ani), coordonează mai nou Caravana “First Tech Challenge Romania”- competiţia naţională de robotică pentru liceeni, desfăşurată la nivel internaţional. Printre cei înscrişi, se află şi fiul cel mare al vedetei, Victor (12 ani), care a studiat la Viena, şi care are o mare pasiune pentru tehnologie, inclusiv şi roboţi. El face parte din echipa care a câştigat anul acesta locul întâi în Australia şi în Germania. “Sunt  mândră de băiatul meu. A lucrat mult timp într-un garaj din Voluntari, împreună cu mentorul lui. Când îl întrebam unde merge, zicea că merge la server, nu la garaj. A petrecut mult timp acolo, muncind la roboţi”, a spus vedeta. Dana e căsătorită cu omul de afaceri Bogdan Enoiu şi mai are un fiu, pe Mark (7 ani) şi el pasionat de roboţei.  


    Dana, alături de Mark,  de Victor (foto sus)  şi de soţul ei,  Bogdan Enoiu
Dana, alături de Mark, de Victor (foto sus) şi de soţul ei, Bogdan Enoiu
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net