Copiii vedetelor fac bani din reclame

Ultima actualizare:

    Andra: “Sunt topită după David şi Eva. Sunt sufletul meu“
Andra: “Sunt topită după David şi Eva. Sunt sufletul meu“

Vedetele sunt solicitate, adesea, la pachet cu micuţii lor, în diverse reclame, ori deja sunt pe cont propriu, în spectacole. Copiii Andrei au apărut în spoturi publicitare la vopsea de păr sau la pamperşi, fiul lui Călin Geambaşu susţine show-uri la tobe, băiatul cel mare al lui Dan Bittman pune muzică în discoteci, Irinuca Columbeanu este fotomodel, iar fata lui Alexandru Papadopol cochetează cu actoria.

Andra şi Cătălin Măruţă, unul dintre cele mai frumoase şi mai statornice cupluri din showbiz-ul românesc, au doi copii frumoşi şi talentaţi, Eva Maria (2 ani şi jumătate) şi David Măruţă (7 ani). Cătălin, vedeta postului Pro TV, nu vrea să-şi cocoloşească moştenitorii, aşa că pe David l-a plimbat atât cu metroul, cât şi cu tramvaiul şi cu trenul, unde, surpriză, micuţul s-a simţit excelent.


    David a apărut cu Andra într-o reclamă la vopsea de păr, iar Eva, la pamperşi
David a apărut cu Andra într-o reclamă la vopsea de păr, iar Eva, la pamperşi

simeon stalpnicul png

Talentul se moşteneşte, prin urmare, băiatul Andrei şi-a făcut botezul în lumea artistică, filmând, pentru câteva secunde, alături de solistă, într-o reclamă la o anume vopsea de păr. În plus, David se poate mândri cu propriul Vlog, unde face destăinuri din viaţa lui de copil ori le arată fanilor locurile pe care le vizitează. Comentariile lui sunt spumoase, prin urmare reuşeşte să strângă sute de vizualizări, o performanţă de invidiat, pentru un puşti. Cât o priveşte pe sora lui, o bombonică de fetiţă, aceasta a apărut într-o reclamă la pamperşi. De fapt, cei doi fraţi sunt obişnuiţi cu camerele de luat vederi, ei participând adesea la emisiunile părinţilor lor, fie ca invitaţi, fie în culise, la „Românii au talent”, „Vocea României Junior”, ori la „La Măruţă”. Mai mult, au fost protagoniştii unor şedinţe foto pentru reviste. Cel mai probabil, David, care a moştenit personalitatea lui Cătălin, va alege aceeaşi meserie, prezentator tv şi de evenimente, iar prinţesa casei va deveni tot cântăreaţă de top, precum Andra, ea susţinând de pe acum concerte, prin casă: ”Sunt topită după ei, copiii sunt sufletul meu”, a declarat, adesea, soţia lui Măruţă.

Fiica lui Irinel Columbeanu este fotomodel

simeon stalpnicul png

Are 10 ani, dar Irinuca Columbeanu este obişnuită de ani buni cu lumina reflectoarelor, de pe vremea când mama ei, Monica Gabor, prezenta moda. Fiica afaceristului Irinel Columbeanu (60 de ani) a defilat deja ca manechin în mai multe prezentări de modă din Bucureşti, dar şi din Constanţa, a avut o expoziţie de pictură, are propriul canal de YouTube, „Irina’s Vlogs”, unde publică diverse filmuleţe despre viaţa ei, dar este atrasă şi de design vestimentar. Prin urmare, şi-a asigurat banii de buzunar, din propria muncă. Irinuca este elevă în clasa a cincea şi a rămas, după divorţului lui Iri de Monica, în custodia milionarului de la Izvorani. Monica a ales să plece în America, la iubitul ei asiatic, Mr. Pink. 

Fiul lui Bittman este dj în club

simeon stalpnicul png

Alex (19 ani), fiul cel mare al lui Dan Bittman, solistul de la Holograf, şi al textierei Liliana Ştefan, face bani frumoşi din muzică. Sub numele de scenă DJ Sybro, el pune muzică în discoteci până  dimineaţa. În plus, înregistrează piese, compune pentru colegi de breaslă şi participă la diverse evenimente. Alex îşi ajută însă tatăl şi la treabă. Anul trecut, el a muncit pentru inaugurarea parcului de distracţii al lui Dan Bittman, situat lângă Autostrada Soarelui, la câţiva kilometri de Bucureşti. 

Davin Geambaşu are concerte la doar 9 ani

simeon stalpnicul png

Fostul concurent de la “Şcoala vedetelor” şi fiul său Davin (9 ani) sunt foarte buni prieteni şi împărtăşesc aceeaşi pasiune, muzica.  Călin Geambaşu (41 de ani) ne-a declarat că puştiul lui este foarte talentat, imitându-l perfect la paşii de dans pe Michael Jackson şi că bate la tobe precum un profesionist, susţinând show-uri incendiare, pe scenă: „Acum ştie în jur de 200 de piese. De multe ori, la spectacole, cântă la tobe sau stă lângă mine şi dansează. Ca să nu repet greşeala tatălui meu, după fiecare concert îi pun într-un plic nişte bani, 100 sau 200 de lei, iar el îşi adună bănuţii din această joacă. Davin repetă la tobe câteva ore pe zi, chiar în sufragerie.  

Fiica Ioanei Ginghină joacă în piese de teatru

simeon stalpnicul png

Ruxandra Papadopol (9 ani) este o puştoaică frumuşică şi talentată, spre marea bucurie a părinţilor ei, actorii de telenovele Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol. Cei doi nu credeau că unica lor fiică va deveni actriţă prea curând, însă iată că Ruxandra a început deja să primească roluri în seriale de televiziune şi în piese de teatru. Ambii părinţi sunt mândri de fiica lor, care îşi câştigă banii din reprezentaţii. Uneori, pentru că este fire strângătoare, ea îşi împrumută mama cu lovele, până la leafă, ori îi face mici cadouri. Ruxandra susţine că este fascinată de lumea filmului şi a teatrului, şi, cu siguranţă, va da la Actorie, unde profesorii îi vor şlefui talentul nativ. 

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net