Copilăria tristă a Loredanei! De Sărbători, îşi găsea ghetuţele goale

Ultima actualizare:

    Loredana Groza (45 de ani) s-a îmbrăcat provocator în noaptea de Moș Nicolaefoto: Arhiva Personală
Loredana Groza (45 de ani) s-a îmbrăcat provocator în noaptea de Moș Nicolaefoto: Arhiva Personală

Nu toate vedetele se răsfăţau în copilărie aşa cum o fac acum. Loredana Groza este una dintre artistele pentru care sărbătorile sigur nu aveau acela;i gust ca în prezent. Solista a povestit că uneori mama ei nu avea ce să-i pună în ghete.

Într-o editie specială de Ajun a emisiunii "Deșteptarea" cu Vlad Petreanu și George Zafiu, Loredana Groza a lăsat garda jos și a povestit lucruri emoționante din copilăria sa. ”Țin minte ca îmi doream atât de tare păpuși încât mergeam la Universal, era magazinul mare, mall-ul acelor vremuri din Onești, singurul magazin, și mergeam în fața vitrinelor la jucării. Erau foarte puține modele. De pildă, la păpuși erau două modele pentru cele mari: una blondă și alta brunetă. Și bineînțeles că inițial mi-am dorit-o pe cea blondă, apoi când mi-am mai dorit una, am vrut-o pe cea brunetă. Ei bine, pentru a putea să obțin acea păpușă i-am scris Moşului și i-am promis că o sa fiu cea mai bună, că o să învăț, că o să-mi ascult părinții. N-am primit-o în primul an, noroc că modelul se repeta la nesfârșit, și într-o bună zi am primit păpușa și am fost foarte, foarte fericită. Probabil că un adolescent din ziua de astăzi s-ar bucura la fel de mult dacă ar primi un Ferarri. M-am bucurat și mă bucuram de orice cadou”, le-a povestit Loredana lui George Zafiu și lui Vlad Petreanu.

Loredana Groza (45 de ani) nu se bucura în copilărie ca acum de Sărbători
Loredana Groza (45 de ani) nu se bucura în copilărie ca acum de Sărbători

Mărturisirile Loredanei au mers mai departe la o întâmplare tristă din copilăria ei, povestită tocmai pentru a justifica de ce aprecia foarte mult fiecare cadou pe care-l primea. ”De Moș Nicolae, într-un an în care tatăl meu era plecat în străinătate să muncească și eram acasă doar cu fratele meu și mama mea, eu mi-am pus ghetuțele - toate pe care le aveam, am crezut că dacă-mi pun mai multe, am sa primesc mai multe daruri - și n-am putut să închid un ochi toată noaptea. Ascultam orice foșnet, orice mișcare. Înspre dimineață, zorii s-au mijit, ghetuțele mele au fost goale și sufletul meu a fost și mai gol. Țin minte că a sunat tata cu taxă inversă în timpul zilei și eu, în lacrimi, i-am dat vestea acea mai tristă: n-a venit Mosul. Și mama i-a spus că nu a avut nimic, chiar nu a avut nimic să ne pună în ghetuțe”, a adăugat Loredana la Europa Fm.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
438706000 7258269120962321 6038874543073568741 n jpg
banner Alin Oprea
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
image
actualitate.net
image
actualitate.net