Copilul i-a dat de gol pe Oana Roman şi Marius Elisei. De ce se ceartă


    Oana Roman, alături de fetiţă şi de soţ Foto: Arhivă personală
Oana Roman, alături de fetiţă şi de soţ Foto: Arhivă personală

Seară memorabilă pentru Oana Roman! Vedeta şi fiica ei, Isabela, au fost în centrul atenţiei după ce au fost desemnate câştigătoarele primei ediţii a emisiunii "Aici eu sunt vedetă", prezentată de Cosmin Seleşi la Antena 1. Mezina familiei nu a pus doar mâna pe un premiu fabulos pe care l-a donat, ci şi-a asumat, totodată, riscul ca fetiţa ei să dezvăluie secrete din intimitatea ei. Şi Isabela a dat din casă!

Mama și fiica au făcut echipă în cel mai sincer show al momentului și au demonstrat, pe parcursul savuroaselor probe pe care le-au avut de trecut, că se cunosc foarte bine una pe cealaltă. Premiul lor, în valoare de 7.500 de lei, a fost donat de Oana și Isabela lui Andrei, un băiețel de șase ani, care este foarte bolnav.

Seara nu a fost una comodă pentru Oana Roman, Marcel Pavel și Elena Merișoreanu, celebritățile care au venit la “Aici eu sunt vedeta” alături de copiii, respectiv nepoții lor. Cele patru fetițe din platou, Isabela (4 ani), Iuvenalia (4 ani), Alessia (4 ani) și Rebeca (6 ani), au dezvăluit din secretele, tabieturile și obiceiurile ciudate ale părinților, respectiv ale bunicii lor.


    Oana Roman a concurat alături de fetiţa ei, IsabelaFoto: captură video Antena 1
Oana Roman a concurat alături de fetiţa ei, IsabelaFoto: captură video Antena 1

Cu această ocazie am aflat că pe Iuvenalia o deranjează vocalizele pe care celebrul său tată le face prin casă, dar și când acesta vorbește tare, că tatăl său a făcut box în tinerețe și că atunci când era mic acesta avea iubite, dar că acum nu mai are.

Nepoatele interpretei de muzică populară Elena Merișoreanu au amuzat-o teribil pe celebra lor bunică atunci când au spus despre ea că sforăie de dărâmă casa, că își pune pe cap păr peste păr și că s-a ascuns în dulap ca să scape de un bărbat insistent.

Nici Oana Roman, câștigătoarea serii alături de fetița ei, nu a scăpat ușor. Isabela a spus că pe mami o enervează când tati mănâncă semințe, bea bere și se uită la meci, că cel mai des aceasta merge în club să bea cafele cu fetele și că atunci când era mică, mami a căzut de pe casă.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
shakira frauda gettyimages 492044333 jpeg
imelda staunton netflix jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg