Copilul Magdei Vasiliu a învins cancerul după un an de tratament în Italia

simeon stalpnicul png
Magda Vasiliu se află în Italia de un anFoto: arhivă personală

Rugăciunile Magdei Vasiliu au fost ascultate. Băieţelul ştiristei, diagnostocat cu cancer în urmă cu un an, s-a vindecat cu ajutorul medicilor de la o clinică din Italia. Prezentatoarea tv a trăit un adevărat coşmar în tot acest timp, în care Vlad a lupătat cu boala, iar şedinţele de chimioterapie nu au fost deloc uşor de suportat.

Vin veşti bune din Italia, acolo unde Magda Vasiliu şi-a dus copilul pentru a-l trata de cancer. Vedeta a povestit că tratamentul a dat rezultate spectaculoase, iar în acest moment Vlad se simte bine, boala fiind în remisie totală. Drumul până aici a fost însă unul anevoios. Băieţelul în vârstă de 9 ani al vedetei a fost cuirajos şi a rezistat tratamentului chinuitor, a făcut transfuzii, iar mama lui s-a retras complet din televiziune pentru a-l îngriji. Ştirista de la Prima tv a mărturisit prin tot ce a trecut în ultimul an de când se află la Roma.

simeon stalpnicul png
Magda Vasiliu, Cosmin Stoian şi fiul vedetei, fericiţi după o luptă grea cu boala Foto: arhivă personală

"Astăzi se împlinește un an de când am ajuns la Roma...Un an în care am sperat, am suferit, am învățat, am plâns, m-am bucurat și am aflat ce înseamnă cu adevărat cancerul....Un an de chimioterapie, o intervenție chirurgicală, aplazie, analize săptămânale, investigații amănunțite, reevaluări făcute ca la carte. Grazie unor medici de un profesionalism incredibil precum Ida Russo, GM Milano, Aurora Castellano, Deborah Di Pasquale, Marco Giordano, dar și mulțumită unor asistente care i-au venit mereu în întâmpinare lui Vlad, astăzi, copilul meu este în remisie totală, completă. Am văzut ce înseamnă un spital dedicat cu adevărat copiilor, am văzut cum trebuie să fie îngrijiți cu adevărat copiii oncologici, am învățat să am încredere până în pânzele albe în deciziile medicilor și în priceperea și îndemânarea asistentelor. Nu pot decât să le mulțumesc la nesfârșit din tot sufletul meu. Cuvintele, evident, nu vor putea niciodată exprimă recunoștința mea toată. Iar fără Cosmin Stoian, soțul meu, și fără mama lui, o doamna și o mama în adevăratul sens al cuvântului, toată calea parcursă de Vlad ar fi fost una anevoioasă, dacă nu chiar imposibilă. Nu mi doresc decât că într o zi, copiii români să nu mai fie nevoiți să plece în țări străine pentru a avea o șansă la viață", este mesajul publicat de vedeta tv.

Vara trecută, Magda Vasiliu făcea un anunţ şocant prin care povestea despre boala copilului ei, dar şi despre sistemul nostru de sănătate. Atunci, forţată de împrejurări, din cauza unei legislaţii, care nu o lăsa să stea cu copilul în concediu medical, prezentatoarea a făcut şi această dezvăluire şocantă despre diagnosticul crunt al băieţelului ei.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
TANC NOU jpg
Furie in Rusia FOTO Captura video jpg
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan