Corina Bud, filmată goală complet în cadă! Se vede tot, iar imaginile au ajuns pe internet

30 noiembrie 2018
image
Corina Bud, goală complet în cadăfoto: Instagram

Nu mai este niciun secret c─â solista Corina ├«┼či folose┼čte conturile de pe re┼úele de socializare nu doar pentru a-┼či promova cariera ┼či a-┼či ┼úine la curent fanii cu activit─â┼úile ei, ci ┼či pentru a le aprinde imagina┼úia internau┼úilor.

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni ea a atras atenţia prin intermediul unor fotografii în care apărea îmbrăcată doar într-un body care îi punea în evidenţă aspectul fizic, acum Corina a postat un filmuleţ în care ne arată tot!

├Än clipul postat pe Instagram, artista este filmat─â goal─â complet ├«n cad─â ┼či acoperit─â doar cu spum─â, ├«n timp ce bea bere. Din p─âcate pentru artist─â, la ├«nceputul filmule┼úului i se pot vedea, pentru c├óteva secunde, s├ónii, acela fiind, probabil, un cadru care nu trebuia s─â apar─â online.

Iat├Än clipul postat pe Instagram, artista este filmat─â goal─â complet ├«n cad─â ┼či acoperit─â doar cu spum─â, ├«n timp ce bea bere. Din p─âcate pentru artist─â, la ├«nceputul filmule┼úului i se pot vedea, pentru c├óteva secunde, s├ónii, acela fiind, probabil, un cadru care nu trebuia s─â apar─â online.

Iată fotografiile în care Corina Bud apare goală

florin calinescu png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
BeFunky collage (16) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
4 adriana lima 2 jpg jpeg
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg