Corina Bud, spectacol ciudat la malul mării. Oamenii n-au știut ce să creadă

Ultima actualizare:

    Corina Bud s-a dat în spectacol la Vama Vechefoto: Mihai Ionescu
Corina Bud s-a dat în spectacol la Vama Vechefoto: Mihai Ionescu

Nonconformista Corin Bud s-a dezlănțuit în wekeend la mare, pe plaja de la Vama Veche. Artista le-a oferit un spectacol gratuit tuturor turiștilor care s-au trezit să vadă apusul. Gesturile cântăreței au fost însă atât de dezordonate, încât oamenii nu prea au știut ce să creadă.

Entuziasm peste măsură în fața răsăritului, dorința de a-l impresiona pe noul bărbat din viața ei sau oboseală după o noapte albă, în care a chefuit fără pauză? Corina Bud (37 de ani) nu a părut prea stăpână pe mișcările ei în zori de zi, pe plaja din Vama Veche.

Artista a prins răsăritul în compania unui bărbat și s-a dat în spectacol dansând în valurile mării. Îmbrăcată în pantaloni negri, largi, transparenți și o parka multicoloră, Corina a fost singura de pe plajă care s-a aventurat în apa rece a mării. Încurajată, probabil, de faptul că partenerul ei o filma, artista a repetat figura de câteva ori, până când și-a udat fleașcă pantalonii.

Nici măcar faptul că valurile au pus-o o dată la pământ n-a făcut-o să renunțe. Udă și plină de nisip, Corina și-a suflecat pantalonii și și-a continuat dansul de spirit al apelor, sub privirile contrariate ale turiștilor de pe plajă.

Corina Bud s-a despărțit în urmă cu un an și jumătate de tatăl copilului ei, Nelu Bud, după 20 de ani de relație. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți, iar după despărțire au hotărât să păstreze o relație apropiată, de dragul fiului lor Robin (8 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
andrei versace a murit jpg
ilona jpg
banner mirabela dauer png
iulia vantur colaj instagram jpg
andrei versace a murit jpg
andrei versace jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net