Corina Chiriac are un nodul pe corzile vocale. Ce spune artista despre starea de sănătate


    Corina Chiriac are un nodul pe corzile vocaleFoto: arhivă Click!
Corina Chiriac are un nodul pe corzile vocaleFoto: arhivă Click!

Corina Chiriac este una dintre vocile de aur din peisajul muzical românesc. De zeci de ani este pe buzele iubitorilor de muzică, iar piesele sale sunt nemuritoare.

În ultimul timp au apărut zvonuri cum că solista de 66 de ani ar avea grave probleme de sănătate și s-ar afla pe punctul de a renunța la muzică. Totul se dovedește fals. Sau aproape totul, căci o problemă medicală există, dar nu atât de gravă precum s-a crezut. Mai mult, Corina Chiriac se pregătește să filmeze un nou videoclip și să apară pe "sticlă" cu cel de-al zecelea sezon al emisiunii "Opriți timpul" de la Național TV.

"Dragi colegi din presă, aflu cu uluire că în timp ce eu alerg de la un concert la altul și pun aceste evenimente pe toate paginile mele de Facebook, o serie de ziare și emisiuni tv mă declară din când în când bolnavă... Asta atunci când nu anunță că-mi împart averea la mănăstiri și biserici. Eu nu-mi văd capul de treabă, iar unii dintre voi dezinformați lumea cu știri idioate, fără să mă întrebați ce mai fac, fără să-mi consultați paginile de Facebook unde se vede ce fac. De ce faceți asta? A, da, după ce ați speriat pe toată lumea, mă sunați să vă dau eu dezmințiri. Ei bine, uite vă dau aici o veste «proastă»: sunt foarte bine! Am un mic nodul pe una din corzile vocale, dar îl am de patru ani! E al meu și deocamdată nu-l dau nimănui! Abia ne-am împrietenit! Nu trebuie operat! Deocamdată nu reprezintă o problemă! Sâc, mi-e bine! Deci dragi prieteni de pe Facebook, vă pregătesc pentru jumătatea lunii septembrie un videoclip foarte special. Și filmăm acum cât mai avem timp, că pe 6 septembrie avem deja prima filmare din al zecelea sezon al emisiunilor de la Național TV. Urmează o toamnă și o iarnă pline", a scris Corina Chiriac pe pagina sa de socializare, ținând să-și liniștească fanii alarmați cu privire la starea ei de sănătate. 

FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
mihai bendeac jpg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg