Corina Chiriac, dezvăluiri despre amor: de ce îi e mai bine singură

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Corina Chiriac ( 66 de ani), interpreta pieselor de succes ”Strada Speranței”, ”Inima ta” sau ”O clipă de sinceritate, a vorbit , zilele trecute, la emisiunea ”La radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM, despre unica ei dragoste neîmplinită. N-a pronunţat numele bărbatului, doar a şoptit că e străin, însă toată lumea ştie că marea ei dragoste a fost artistul ceh Karel Gott.

”M-am îndrăgostit o singură dată în viață, la 26 de ani. Mi-am dat seama că iubesc pentru că aveam un nod în stomac, mă fâstâceam când îl vedeam. Vă dați seama, eu, care sunt o vorbăreață, nu mai ziceam nimic. E tâmpită chestia asta cu îndrăgosteala.  Mi-era dor, vărsam o lacrimă. Apoi, mi-am dat o palmă și am zis: <Alo!>. 


    Corina Chiriac a fost invitata Andreei Escafoto: Europa FM
Corina Chiriac a fost invitata Andreei Escafoto: Europa FM

Întrebată de Andreea dacă mai există totuși posibilitatea să îi pice vreun bărbat cu tronc, Corina a fost categorică: ”Pot să vă dau în scris că nu se va mai întâmpla. Am alte priorități, muzica. Mă simt bine așa, ia uitați-vă la mine, arăt bine, n-am nici o operație estetică, pe căutate. A te îndrăgosti, a iubi și a face o familie sunt lucruri care nu merg împreună. Sunt Scorpion, sunt lucidă. Muzica mă împlinește. Am văzut atâtea vieți distruse din cauza iubirii, încât nu-mi doresc așa ceva”.


    Corina şi Karel Gott s-au iubit în anii '70-'80foto: Guliver/GettyImages
Corina şi Karel Gott s-au iubit în anii '70-'80foto: Guliver/GettyImages

Corina a bifat totuși un mariaj, cu Virgil Anastasiu, pe care l-a cunoscut în America: ”În America am stat câțiva ani, am lucrat ca agent imobiliar, câștigam cât o să duc bine, nu neapărat foarte bine. Eu și Virgil, care se născuse în Constanța, ne-am întors în România când am aflat că părinții noștri s-au îmbolnăvit”, a mai adăugat solista. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1992-1997. Artista a povestit, într-un interviu la Kanal D, motivul pentru care a ajuns la divorț: ”Bărbaţii suferă de nevoia absolută de putere. Unul dintre motivele pentru care m-am căsătorit târziu şi am divorţat repede a fost şi acela de a nu intra la un fals stăpân. De a nu ma lăsa de bunăvoie la dispoziţia unui bărbat care-şi varsă frustrările personale sau profesionale pe mine. De a nu fi minţită, cu o gelozie jucată, pentru a fi manipulată în cele mai nevinovate intenţii de a trăi civilizat!”. Bărbatul a lăudat-o mereu pe solistă: ”Era cuminte, era casnică, avea grijă de gospodărie, mă aștepta cu mâncare caldă”.

simeon stalpnicul png

A făcut naveta în ţara iubitului

Muzica a apropiat-o pe Corina Chiriac de marea ei iubire, cehul Karel Gott. Solista l-a întâlnit şi s-a îndrăgostit de el în timpul unui festival de muzică din Cehoslovacia, unde ne reprezenta ţara. Începând cu 1973, superba artistă a efectuat turnee în Polonia, URSS și Cehoslovacia, dar și în RDG, unde a susținut 25 de concerte. În anii următori a fost prezentă la Festivalul ''Decenska Kotva'' din Cehoslovacia (1974), Festivalul ''Orfeul de aur'' din Bulgaria (1975), Festivalul ''Lira Bratislavei'' din Cehoslovacia (1976), Festivalul de la Poznan — Polonia (1978). Aceasta era perioada în care inima ei bătea tare-tare pentru şarmantul solist Karel Gott (78 de ani). Corina a făcut ani de zile naveta în țara iubitului ei, până în 1983, când i s-a luat pașaportul și nu a mai fost lăsată să plece decât în anumite țări. Un alt nume important pe lista iubirilor Corinei Chiriac a fost şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, însă cei doi s-au despărţit în 1977.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net