Corina Chiriac, tratament la băi şi fără tocuri pe scenă, după accident

simeon stalpnicul png
Iunie 2018 - Şi-a reluat cântările, dar a renunţat la rochiţele vaporoase şi la pantofii cu toc-cui

La finalul lunii aprilie, Corina Chiriac ne dădea o veste neplăcută. Un accident aparent banal i-a dat de furcă solistei, care a fost nevoită să se deplaseze cu un cadru şi să stea cu piciorul bandajat, după ce a căzut pe scări. Recent, artista a scăpat de repausul impus, dar se pare că şi de tocuri. Corina Chiriac a revenit pe scenă în balerini, pentru a-şi menaja piciorul luxat.

Corina Chiriac (68 ani) a depăşit perioada dificilă pe care a traversat-o după ce şi-a luxat piciorul. Acum, interpreta melodiei ”Strada Speranţei”, ce fărea furori în anii ’80, a renunţat la tocuri pentru a-şi proteja piciorul cu probleme. Ea a concertat la ultimele evenimente încălţată cu balerini, pentru a se putea mişca în voie pe scenă şi pentru a evita vreo eventuală surpriză neplăcută. Aşa a apărut la primul concert după accident, în Parcul Copiilor din Bucureşti, unde a fost întâmpinată, în urale, de fani din toate generaţiile. ”Dragi prieteni, trebuie să sărbătoresc această primă ieşire în public după aproape două luni de «cuminţenie forţată»!”, scria artista în dreptul imaginilor pe care le-a pus pe Facebook. Din pricina accidentului, interpreta a fost nevoită să se deplaseze cu un cadru, dar şi să filmeze emisiunea de la Naţional TV, ”Opriţi timpul”, cu piciorul bandajat şi sprijinit pe o pernă. 

simeon stalpnicul png
Mai 2018 - A apărut în emisiunea ”Opriţi timpul” (Naţional TV) cu piciorul imobilizat în faşă elastică

«Port balerinii mei de condus, care sunt comozi»

Medicii i-au recomandat să evite să calce pe piciorul accidentat, iar faptul că atâtea săptămâni a fost sub această restricţie i-a cam dat fiori. Mai ales că nu are lift acasă şi a trebuit să urce câteva etaje, pentru a intra în locuinţa sa. Corina a încercat să-şi păstreze starea de optimism, mai ales că a pierdut câteva concerte din acest motiv. “E neplăcut. Sunt pierderi, frustrări, trebuie anulate concerte. Eu sunt mai distrată, car valize, ud flori, mă mir că nu mi-am spart capul până acum. Eu cred că încă mai am 16 ani şi mai am încă 200 de ani de trăit. Mă descurc cu un cadru. Am piciorul într-o faşă elastică, pe care seara o scot. Cu spălatul e mai greu... Mi-am adus aminte de vremurile în care mă spălam cu cana. În câteva săptămâni mă refac. Primul lucru care i se întâmplă cuiva într-o astfel de situaţie este să cadă în depresie şi fix acest lucru nu trebuie să se întâmple. Port balerinii mei de condus până în provincie, care sunt comozi”, povestea Corina după accident. Şi, pentru a-şi asigura fanii că se simte bine, îndrăgita artistă a postat pe Internet un album de vacanţă, povestind câte lucruri frumoase a făcut. “Înainte de toate, m-am refăcut la un sanatoriu la Techirghiol, fiindcă, vorba colegului Baniciu, nu mai avem 60 de ani! Vreau să mulţumesc tuturor celor care lucrează acolo pentru sănătatea pacienţilor, un grup minunat de specialişti!”, a scris Corina, care a mai fost la Codlea, la Cluj, dar şi la Mamaia.

Artiştii Generaţiei de Aur, reuniune de zile mari

simeon stalpnicul png
Solistul orb, George Nicolescu, înconjurat de colegi

Poză de colecţie, căci rar vezi atâţia artişti de seamă la un loc. Solistul nevăzător George Nicolescu (68 de ani) a fost înconjurat de colegii de breaslă la filmarea unei emisiuni tv la postul Antena Stars. Alături de el au mai participat Mirabela Dauer (70 de ani), Silvia Dumitrescu (58 de ani), Mihai Constantinescu (72 de ani), Alina și Romeo de la Alesis, dar și Carmen Rădulescu (54 de ani) și Adrian Romcescu (62 de ani). Mirabela este mai în vervă ca oricând, semn că a depășit problemele de sănătate prin care a trecut, după ce în luna ianuarie i s-a extirpat un rinichi, iar Mihai Constantinescu e proaspăt revenit dintr-o vacanță. În ce-l privește pe Romeo de la Alesis, solistul a fost serbat de prieteni cu prilejul zilei de naștere.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
cub casă stela popescu png
Lunetistul Wali FOTO Ashleigh Stewart Twitter webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg