Corina Chiriac va prezenta alături de Adrian Enache, la Național TV! Imagini de la prima filmare

image
Cei doi vor avea invitați de seamă

Corina Chiriac nu va mai prezenta singură emisiunea ei de la Național TV. Adrian Enache este cel care îi va fi alături artistei de acum înainte. Cei doi artiști au filmat deja prima emisiune unde au rolul de gazde, respectiv ediția de Revelion.

Corina Chiriac va fi de acum, alături de colegul ei de breaslă, Adrian Enache, gazda albumului duminical pe care interpreta îl prezintă deja, de 12 ani la Național TV.

Formatul emisiunii se va schimba

image
Adrian Enache, alături de fiica lui, Diana

Interpreta va face cuplu cu artistul, însă în același timp se va schimba formatul emisiunii, posibil și numele acesteia, „Opriți timpul”, care nu s-ar mai potrivi în acest caz. Corina Chiriac și Adrian Enache au făcut echipă și au filmat pană acum împreună ediția de Revelion, urmând ca din ianuarie sa fie amândoi la cârma emisiunii, deja cu tradiție la Național TV. 

image
Iată primele imagini de la ediția acestei emisiuni din Noaptea dintre Ani, in care vor evolua : Marcel Pavel, Matilda Pascal Cojocarita, Cornelia și Lupu Rednic, dar și Diana Enache

Iată primele imagini de la ediția acestei emisiuni din Noaptea dintre Ani, in care vor evolua : Marcel Pavel, Matilda Pascal Cojocarita, Cornelia și Lupu Rednic, dar și Diana Enache, fiica lui Adrian Enache. Albumul duminical de la la Național TV a fost prezentat în trecut de soții Cornelia și Lupu Rednic, dar și de Maria Buză, la un moment dat. 

image
Iată primele imagini de la ediția acestei emisiuni din Noaptea dintre Ani, in care vor evolua : Marcel Pavel, Matilda Pascal Cojocarita, Cornelia și Lupu Rednic, dar și Diana EnacheFoto: Național TV
meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
Ioana Petric jpg
BeFunky collage (12) jpg
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
militar pedofil jpeg
Noul stadion Farul FOTO Machetă Primăria Constanța jpg
Stoichita
image
image
image
image
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu