Corina Dănilă, pictorial sensibil cu fiica ei, Rianna! Tânăra a împlinit 15 ani de Crăciun

Ultima actualizare:

    Corina Dănilă și fiica ei Rianna, într-un pictorial mamă-fiică de Crăciunfoto: Unica
Corina Dănilă și fiica ei Rianna, într-un pictorial mamă-fiică de Crăciunfoto: Unica

Corina Dănilă își ține viața personală departe de ochii curioșilor, prezentatoarea fiind foarte discretă atunci când vine vorba despre familie. Recent, însă, vedeta a acceptat să pozeze pe coperta Revistei Unica alături de Rianna, fiica ei, care azi, 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, a împlinit 26 de ani.

Corina Dănilă oferă rar detalii din intimitatea sa, iar pe fiica ei Rianna a cam ținut-o departe de ochii presei. Un pictorial pentru Revista Unica le aduce pe cele două pe copertă într-o ședință foto emoționantă, mama-fiică, ipostază care le înfățișează extrem de apropiate.  

Rianna, fetița Corinei Dănilă, este o adolescentă liniștită, discretă, foarte bună la învățătură și pasionată, asemenea mamei sale, de teatru.

Corina Dănilă și fiica ei Rianna, pe coperta Unica
Corina Dănilă și fiica ei Rianna, pe coperta Unica

"Fiica mea se apropie de 15 ani și are balurile bobocilor, căci nu se mai poartă unul singur, trebuie să mergi la balul foștilor colegi și îți trebuie mai multe outfit-uri. Îmi e extraordinar de bine și de minunat, am parte de un copil bun, deocamdată, e bună, e cuminte. E bună și la română și la mate. Oricum, ce va hotărî să facă, o voi susține în orice decizie. Și dacă va dori să facă actorie, asta va face. Vine cu mine la teatru, participă la repetiții, e încântată, dar deocamdată nu se manifestă activ", povestea Corina Dănilă la emisiunea „Prietenii de la 11” de la Antena 1.

Corina Dănilă, pe care o vedeți de luni până joi, în sitcomul "Primăverii", de la TVR2, de la ora 21.00, a oferit și pentru Click! un interviu de suflet, despre sărbătorile de iarnă.

Click! Unde vei petrece Crăciunul, dar Revelionul?

Corina Dănilă: Crăciunul îl petrecem întotdeauna acasă. Rihanna, fiica mea, este născută în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie (n.r. azi). Anul acesta împlineşte 15 ani, iar noi o vom sărbători în familie, lângă bradul de Crăciun. De Revelion voi merge în Israel, la prietenii noştri din diaspora. Voi sta câteva zile acolo şi voi sărbători trecerea dintre ani alături de ei.

Ce tradiţii respecţi de Crăciun?

Încercăm să miroasă în casă a nou, a brad, a curat şi a mâncare bună. Şi, neapărat, ascultăm colinde.

Pregăteşti mâncăruri tradiţionale?

Aici mă ajută mama, pentru că eu nu prea am timp. Nu ne lipsesc sarmalele, bune de te lingi pe degete, făcute ca-n Moldova. Cred că anul acesta vom avea şi salată de boeuf, ca să mai „evadez” puţin.

Fiica ta merge cu colindul?

Am învăţat-o colinde, dar în grupul ei nu prea au mers cu colindul. Poate acum, în clasa a IX-a, cu noii colegi. Nu m-a anunţat încă, dar dacă s-ar duce m-aş bucura.

Din copilăria ta, ce amintiri ai?

Clar legate de colind. Îmi amintesc că mergeam cu tata pe la vecini, prieteni. Apoi, când am crescut, mergeam cu colegii la colindat. Erau aceleaşi sarmale, cărora eu le recunosc gustul şi mirosul, pentru că mama le face într-un anume fel. Împreună cu tata făceam bradul, făceam piftie, noi le spunem răcituri şi prăjituri de casă. Iar tanti Ana, o cumătră de-a noastră, ne făcea cozonac, una din amintirile foarte dragi. Atunci, ca şi acum, de Crăciun niciodată nu-mi lipsesc portocalele, pentru că în mintea mea portocalele se asociază cu Crăciunul, aşa mi-a rămas de pe vremea lui Ceauşescu.

Corina Dănilă la 5 ani, în așteptarea lui Moș Crăciun
Corina Dănilă la 5 ani, în așteptarea lui Moș Crăciun

Bărbații din viața Corinei Dănilă

Corina Dănilă, în vârstă de 46 de ani, a fost căsătorită o singură dată, cu prezentatorul de emisiuni sportive Valentin Moraru, însă cei doi au divorțat în anul 1999. Ulterior, Corina Dănilă a trăit o poveste de dragoste cu Peter Imre, însă relația care i-a schimbat cu adevărat viața, a fost cea cu pilotul Norris Măgeanu, tatăl fetiței sale, Rianna, în vârstă de 15 ani. În ultimul an, Corina s-a transformat foarte mult fizic, ajungând la o siluetă de invidiat.  

image
image
image
image
image
image
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net