Cornel Constantiniu, externat după a șaptea operație

image
Cornel Constantiniu suferă de Parkinson din 1993

Cornel Constantiniu (71 de ani) a trecut cu bine peste cea de-a șaptea operație din viața sa. Artistul, diagnosticat cu maladia Parkinson, s-a externat zilele trecute, după ce a stat la Spitalul Universitar aproape o lună. Soția sa, Domnița, spune că artistul se află în recuperare după această cumpănă. Artistul suferă de Parkinson din 1993 şi a avut nevoie de un neurostimulator nou, care îl ajută să ducă o viaţă cât de cât normală.

”Cornel e acasă, se recuperează. Este bine. Aparatul îl ajută să articuleze cuvintele și să nu mai tremure. Cu vorbitul e mai greu, întrucât boala e avansată, iar el are acum o vârstă. Le mulțumim din suflet medicilor care s-au ocupat de Cornel, în special doamnei dr. neurolog Ene, doamnei dr. Dabu, cea care l-a operat acum, dar și doctorului Tudor, care l-a operat în urmă cu 3 ani”, a declarat, pentru Click!, Domnița Constantiniu.

De 17 ani, solistul trăieşte cu un neurostimulator montat lângă claviculă. Acesta este legat de electrozii implantaţi în creier şi trebuie schimbat periodic. Până acum, Constantiniu a suferit două intervenţii chirurgicale pe creier şi alte patru la nivelul pieptului.

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
vlăduța lupău png
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
David Beckham
kanye kim pete jpg
vlăduța lupău png
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
iuliana beregoi ceanu PNG