Cornel Ilie de la Vunk a devenit din nou tătic! Iată prima imagine cu bebelușul!

Ultima actualizare:
Cornel Ilie este acum și tătic de băiețel
Cornel Ilie este acum și tătic de băiețel

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, trăiește din nou emoțiile întâlnirii cu bebelușul său. Cântărețul a devenit tătic pentru a doua oară, de data aceasta de băiețel, iar sentimentele care îl încearcă sunt unele pe care, cu siguranță, nu le va uita niciodată.

Cornel se poate considera un bărbat împlinit la cei 42 de ani ai săi, atât din punct de vedere profesional, cât și personal, acum că i s-a și mărit familia. Acesta nu își mai încape în piele de fericire de când și-a strâns pentru prima oară băiețelul în brațe și a ținut să împărtășească și cu urmăritorii lui virtuali aceste momente speciale din familia lui. Cântărețul de la Vunk a publicat pe rețelele de socializare și prima imagine cu micuțul, în poza cu pricina fiind vizibil emoționat și zâmbitor.

Cornel Ilie a devenit tătic pentru a doua oară

El și partenera lui de viață, Eliza, au ales deja și numele pe care îl va purta fiul lor, acesta fiind unul de împărat roman: Cezar. Numele ales pentru micuț i-a dat ocazia tăticului să facă și un joc amuzant de cuvinte în mesajul prin care a anunțat venirea pe lume a moștenitorului său. „Ave, Cezar (Slavă ție, Cezar!)”, a scris acesta în mediul online.


    Cornel Ilie este acum și tătic de băiețel Foto Facebook
Cornel Ilie este acum și tătic de băiețel Foto Facebook

„A VE(nit) Cezar! Aseară, a venit în lumea asta frumoasă un viitor bărbat care va avea grijă de Zara și care va conduce un imperiu de bunătate și de iubire. O să te-nvățăm să cucerești lumea ajutând-o, făcând-o să zâmbească și oferindu-i speranță. Cezar Mihai Ilie, te așteptam, bine ai venit!!! Mămicile sunt Dumnezei, tăticii sunt doar simpli oamenii. Am asistat la operație, iar coloana sonoră pe care a asigurat-o doctorul a fost “Vinovații fără vină”(Pasărea Colibri), trasând-i, deja, misiunea de a se simți liber și de a spune ce gândește, cu glas puternic..nu contează cât de lung ai părul”…”, a scris Cornel Ilie în mediul online. Cornel Ilie mai are o fetiță care se numește Zara. El și partenera lui, Eliza Ilie (31 de ani), sunt căsătoriți de patru ani, Cornel îndrăgostindu-se de ea la prima vedere. În plan profesional, Cornel Ilie este producător muzical la emisiunile „Românii au talent” și la„Cântă acum cu mine”, ambele difuzate la PRO TV.

Zara, fiica lui Cornel Ilie, este o frumusețe de fetiță
Zara, fiica lui Cornel Ilie, este o frumusețe de fetiță
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net