Cornel Ilie de la Vunk este în doliu: "Tata a plecat într-un alt univers”

Ultima actualizare:

    Cornel Ilie este în doliufoto: Instagram
Cornel Ilie este în doliufoto: Instagram

Cornel Ilie (44 de ani), solistul trupei Vunk, este în doliu. Cornel și întreaga lui familie trec prin momente tragice. Tatăl cântărețului a murit ieri, 11 martie, iar duminică va fi înmormântat la cimitirul Bellu, din Capitală. Mama lui Cornel Ilie s-a stins în anul 1996.

Solistul trupei Vunk a făcut tristul anunț pe pagina lui de socializare. Artistul a evitat însă să dea detalii despre cauza decesului părintelui său. I-a invitat în schimb pe toți cei care l-au cunoscut să vină să-și ia rămas bun. Invitația aritistului s-a adresat în special foștilor colegi din Radio și televiziune ai tatălui său. Tatăl său a fost director la Radiodifuziunea Română.


    Tatăl lui Cornel Ilie s-a stins din viață pe 11 martie 2021foto: Facebook
Tatăl lui Cornel Ilie s-a stins din viață pe 11 martie 2021foto: Facebook

„De aseară, tata a plecat într-un alt univers. Dacă printre cei de aici este cineva care l-a cunoscut, în special printre foști colegi de Radio sau TVR, mâine după prânz vă puteți lua rămas bun de la el în capela cimitirului Bellu. Înmormântarea va avea loc duminică. Băieții lui, Răzvan și Cornel”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook de către Cornel Ilie. Miercuri, Cornel a fost prezent în emisiunea „La Măruță”,de la Pro TV, și a vorbit despre viața de după divorțul de soția sa, Eliza. Solistul nu lăsat însă să se înțeleagă nici un moment că vreun membru al familiei sale ar avea probleme de sănătate. Cornel Ilie (44 de ani), solistul trupei Vunk, a anunțat pe 4 septembrie 2020, că el și partenera lui de viață, Eliza, divorțează. Cei doi au împrenă doi copii, Zara (5 ani) și Cezar (2 ani).

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg