Cornel Ilie s-a mutat în conacul pe care voia să-l vândă

Ultima actualizare:

    Cornel Ilie are o familie superbăfoto: CLICK!
Cornel Ilie are o familie superbăfoto: CLICK!

Solistul de la „Vunk” este un tip foarte ocupat, cu multe proiecte. Însă Cornel Ilie (42 de ani) îşi face timp şi pentru vacanţe alături de soţia şi fiica sa, iar în această toamnă plănuiesc o nouă călătorie la Disneyland, locul în care fiica lui s-a simţit foarte bine. Ne-am întâlnit cu solistul marți, 17 iulie, la avanpremiera filmului „Mamma Mia: O luăm de la capăt”. Despre familie, proiecte şi ce mai urmează în cariera lui, solistul a povestit într-un interviu exclusiv pentru Click!.

Click!: Salutare, Cornel! Ce faci vara asta? Ai luat vacanţă de la cântări?

Cornel Ilie: Plecăm la Electric Castle (18-22 iulie), avem concert. Plec cu tot cu familie, cu soţia şi cu Zara, fetiţa noastră!

Fetiţa cred că s-a făcut mare…

Zara are deja 2 ani şi opt luni. Vacanţă încă nu avem, poate la jumătatea lui august am putea face un tur prin ţară. Cu maşina, ca să mergem prin Bucovina, Covasna, Maramureş, Ardeal, să vadă şi fiica noastră ce ţară frumoasă avem. O să stăm o săptămână sau 10 zile.


    Cornel Ilie, alături de Mirela Vaida, la avanpremiera filmului „Mamma Mia: O luăm de la capăt”foto: Gheorghe Chelu
Cornel Ilie, alături de Mirela Vaida, la avanpremiera filmului „Mamma Mia: O luăm de la capăt”foto: Gheorghe Chelu

Tocmai ai lansat cu Vunk o piesă nouă….

Da, avem şi videoclip, “Aoleu ce bine” se numeşte. E pentru vara asta, pentru că pregătim şi alte piese care se vor lansa din septembrie încolo. Asta am lansat-o să ne întreţinem noi şi fanii vara cu ea.

Foarte ocupat! Mai ai timp şi pentru familia ta?

Îmi fac timp! Ne e vreo muncă pe care să o tratez ca pe un sacrificiu, aşa că tot ceeea ce fac este relaxant. Sper să plecăm din nou pe afară, la Disneyland, prin toamnă.

Să înţeleg că aţi mai fost?

Am fost acum 3 luni şi micuţei i-a plăcut. Aşa că mai mergem încă o dată, probabil la toamnă dăm încă o fugă până acolo.

Nu te mai bagi în nici un reality-show la fel ca anul trecut, când ai fost la „Fort Boyard”?

Deocamdată nu, am primit oferte, dar formatele sunt prea mult pentru mine, nu neapărat prea dure, dar prea sportive pentru mine. Nu mi-aş găsi locul. Rămân producător muzical la „Românii au talent” şi s-ar putea să mai fiu producător muzical la un alt show muzical, care va apărea în toamnă. Până atunci sunt şi regizor muzical la un spectacol care apare în august. Fac ce-mi place.


    720.000 de euro. Casa solistului de la Vunk are opt camere, un living şi patru băi
720.000 de euro. Casa solistului de la Vunk are opt camere, un living şi patru băi

Eşti în continuare şi în musical-ul „Mamma Mia”...

Da, am venit cu gaşca din musical la noul film din seria „Mamma Mia”.  

Fiica ta are aptitudini muzicale?

Toţi copiii au aptitudini muzicale şi de dansatori, însă cineva, mai încolo, îi strică! Îi place foarte mult să cânte, îi place şi mai mult să danseze.

La un moment dat anunţasei pe Facebook că-ţi vinzi conacul. Ce s-a mai întâmplat cu el? (n.r. în 2016, solistul își scosese la vânzare vila de la Snagov, cu 720.000 de euro).

Acum locuim acolo, în mijlocul naturii. E ideal locul!       

Ce film a văzut solistul

Filmul „Mamma Mia: O luăm de la capăt” intră în cinematografe pe 20 mai. La zece ani după ce “Mamma Mia!” a cumulat încasări de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, fanii sunt invitați să se întoarcă în Kalokairi, magica insulă a Greciei, pentru un nou musical original, bazat pe cântecele formației ABBA. Distribuția originală a primul film se întoarce, de asemenea, și actorilor li se alătură nume noi precum Lily James (Cinderella, Baby Driver). “Mamma Mia! O luăm de la capăt” a fost produs de Judy Craymer și Gary Goetzman, care au produs și primul film. Ol Parker e scenaristul și regizorul acestei continuări, după o poveste scrisă de Catherine Johnson şi Richard Curtis.

simeon stalpnicul png

Benny Andersson și Björn Ulvaeus – ABBA - au compus şi de această dată piesele, dar sunt şi producători executivi. Alături le stau, tot în calitate de producători executivi, Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis și Nicky Kentish Barnes. În noua comedie muzicală îi vom revedea pe Julie Walters (Rosie), Christine Baranski (Tanya), Amanda Seyfried (Sophie ), Dominic Cooper (Sky), precum și pe Pierce Brosnan (Sam), Stellan Skarsgård (Bill) și Colin Firth (Harry), cei trei posibili tați ai lui Sophie. Distribuţia mai are şi alte surprize, de la Cher, la Andy Garcia, dar şi mulţi tineri actori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net