Cornelia Catanga: «Aurelian Preda m-a invitat în vis la ziua lui!»

image
Cornelia Catanga a cântat adesea cu Aurelian Preda

Solistul Aurelian Preda a pierdut lupta cu cancerul, pe 27 septembrie 2016, însă nu a fost uitat nici de fiica lui, care este o talentată solistă de muzică populară, şi nici de buna lui prietenă, Cornelia Catanga, ”Regina muzicii lăutăreşti”, cu care a colaborat adesea. Dezvăluirile ei îţi dau fiori reci pe şira spinării, căci el îi apare mereu în vis.

Pe 2 februarie, Aurelian Preda ar fi împlinit 49 de ani. Această zi, în care odinioară trăgea chefuri de pomină, a rămas în amintirea celor dragi. Mai mult, Cornelia Catanga (60 de ani) l-a visat, recent: “Sunt deja aproape  trei ani de când frăţiorul meu cel scump a plecat la îngeri. Ziua de 2 februarie nu o s-o uit niciodată. În fiecare an îmi apare în vis şi îmi spune: «Să nu cumva să uiţi să vii la ziua mea.» L-am iubit enorm, şi-l voi iubi în continuare. Aşa cum şi el mă iubea pe mine şi pe familia mea.

image
Cei doi legaseră o frumoasă prietenie

Drumul să-ţi fie presărat cu flori, dragul meu frăţior! Sunt convinsă că eşti în dreapta lui Dumnezeu. La mulţi ani, în rai, acolo unde eşti tu, îngerul nostru! Ce petreceri frumoase erau de ziua ta! Of. Un alt Aurelian nu se va mai naşte niciodată şi nu pot exprima în cuvinte cât a însemnat pentru mine. Un om curat la suflet, cald şi extrem de generos. Iar colegii lui, pe care el i-a lansat, nu ştiu dacă îşi mai amintesc de el sau dacă îl mai pomenesc pe frăţiorul meu. M-a ajutat şi m-a încurajat să prezint o emisiune tv timp de 8 ani, «Cu lăutarii după mine!» Artistul a pierdut bătălia cu cancerul şi s-a stins din viaţă la Viena, pe 27 septembrie 2016, la 46 de ani. Locul de veci de la Mănăstirea Dervent şi l-a ales  singur, în urma unui vis. De când descoperise acest loc sfânt, Aurelian Preda alegea să-şi petreacă aici vacanţele, împreună cu fiica lui, Anamaria Rosa. În ultimul său interviu, el menţiona: ”O voi încredinţa pe Anamaria să publice cartea mea care se numeşte «Aurelian Preda cu bucuriile, cu iubirile, cu suferinţele şi cu tainele sale». Este o carte secretă la care lucrez şi care va fi însoţită de un film, în care oamenii vor vedea şi momente din operaţiile mele. Nu vreau să-i şochez pe cei din familie cu ce este acolo, ci va fi cunoscută, cu adevărat, povestea de viaţă a unui trecător prin această lume, care a fost Aurelian Preda. Doresc să fie publicată după moartea mea, pentru că este şi tristă şi fac foarte multe mărturisiri. Numai eu îmi pot scrie povestea de viaţă, nimeni altcineva, oricâte întrebări mi-ar pune, pentru că fiecare cosmetizează. Până în acest moment al vieţii mele este scrisă etapă cu etapă, dar nu vreau să fie văzută, o ţin foarte bine ascunsă, pentru că îmi este frică să nu-mi dispară vreodată. Atunci când voi fi băgat în pământ, aşa cum trebuie, la mănăstire, vreau ca să-i înmâneze cineva Anei tot, dacă nu va fi majoră la acel moment, inclusiv banii de tipărire. Aceasta este dorinţa mea arzătoare”, a precizat Aurelian Preda, pentru Revista ”Taifasuri”, cu puţin timp înainte de a muri. 

Fiicei sale, Anamaria, îi este tare dor de el

image
Anamaria Preda, alături de iubitul ei tătic, în urmă cu 4 ani

Anamaria, studentă la ASE, fiica adoptivă a lui Aurelian Preda, şi-a serbat anul trecut majoratul, însă momentul  a fost presărat şi cu lacrimi. Ea postează adesea, pe contul de Facebook  mesaje emoţionante, ultimul fiind din 7 ianuarie 2019: ”Astăzi ar fi trebuit să fie o zi fericită pentru mine, pentru că era ziua ta de nume, tatăl meu, însă în loc să îţi spun «La mulţi ani!» mă rog pentru tine ca să fii fericit acolo printre îngeri.

image
Aurelian Preda este înmormântat la Mănăstirea Dervent, judeţul Constanţa

Probabil şi tu ţi-ai fi dorit să fii acum alături de finuţul tău să le spui «La mulţi ani!», însă ştiu că ai grijă de ei, de acolo, de Sus. Te iubesc din suflet şi Dumnezeu să te odihnescă în pace!”. Anamaria este văzută adesea la mormântul tatălui ei, unde vine cu braţul plin de flori, ca să se reculeagă. 

cub theo rose png
Screenshot (539) png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
63326256 403 jpg
Burleanu
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg