Cornelia Catanga, infarct de supărare? A rămas fără casă și fără concerte: «Au fost momente când am vrut să mă sinucid»

image
Plecarea în SUA a fiului ei, Alexandru, a întristat-o peste măsură pe Cornelia Catanga

Cornelia Catanga e urmărită de ghinion, iar duminică, 14 iulie, a clacat din punct de vedere fizic. Interpreta de muzică lăutărească a făcut infarct în timp ce se afla la plimbare cu fiul ei, Alexandru. Click! a aflat că artista avea pe suflet supărări greu de dus, care au măcinat-o mult timp.

De ani de zile, Cornelia Catanga Miroiu (61 de ani), Pădureanu după căsătorie, trăiește un calvar. Acum se află internată în spital, în urma unui infarct, care se pare că a venit pe fondul unor necazuri. Interpretei de muzică lăutărească i-a fost montat un stent la inimă și se pare că ceea ce a doborât-o este un cumul de probleme mai vechi. N-a mai suportat situația în care se află ea și soțul ei, Aurel Pădureanu: au pierdut o casă, pe care le-a luat-o banca, întrucât nu au mai putut să plătească ratele. În paralel, artista este nemulțumită că nu mai are cântări ca altădată. Astăzi, ea și soțul ei sunt nevoiți să stea într-un apartament cu chirie.

Cornelia Catanga, în depresie din cauză că a pierdut casa

În urmă cu 14 ani, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au făcut un împrumut de 90.000 de euro, cu scopul de a-şi renova vila. Problemele lor legate de casă au început în anul 2014, când nu au mai achitat ratele la bancă, iar în scurt timp au fost executați silit. După ce a rămas pe drumuri, fiind nevoită să părăsească vila din Chitila, în care locuia alături de soțul ei, Aurel Pădureanu, și de fiul lor, Alexandru, artista a intrat în depresie.

image
Plecarea în SUA a fiului ei, Alexandru, a întristat-o peste măsură pe Cornelia Catanga

Mai mult, în urmă cu doi ani ea a mărturisit că a vrut să se sinucidă. "Au fost momente în viaţa mea când am vrut să mă sinucid. Vreau să fiu o piatră tare pentru Alexandru. Tot ce îmi mai doresc acum e să se căsătorească fiul meu, iar nora mea să-mi facă o nepoțică", declara cântăreața în cadrul emisiunii “Agenția VIP”, de la Antena Stars.

Cornelia Catanga are mari probleme cu ochii

”Nu mai stăm în casa respectivă, am fost nevoiţi să ne mutăm”, ne-a declarat atunci Aurel Pădureanu, soţul interpretei. Solista are din copilărie probleme de sănătate, fiind diagnosticată cu retinopatie pigmentară, fiind operată de trei ori la ochi. În ultimii ani, ea a stat foarte mult prin spitale. În 2018 a fost internată de urgență la Spitalul de oftalmologie București.

Citește și:

Cornelia Catanga a făcut infarct. Aurel Pădureanu nu se oprește din plâns: «Ea e viața mea, ce mă fac dacă mă lasă»

Catanga, de nerecunoscut după ce a slăbit 27 kg. Motivul transformării uluitoare

Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
livia graur jpeg
alina sorescu alexandru ciucu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpg
laura cosoi
cristina cioran  iubit alex dobrescu jpeg
alina sorescu alexandru ciucu
familia regala jpg
alex delea survivor jpg