Cornelia Patrichi, copleșită după vizita-fulger în România: «Am plecat plângând de acolo». Ce s-a ales de averea familiei

29 noiembrie 2021
image
Cornelia și Cornel Patrichi, imagine din anul 2012foto: Sever Gheorghe

Cornelia Patrichi a venit din Italia pentru a perfecta niște acte și pentru a trece pe la mormântul regretatului ei soț, Cornel Patrichi. Văduva celebrului coregraf, care a pierdut lupta cu cancerul în urmă cu 5 ani, a reușit să vândă casele familiei și să își ia un apartament.

Cornelia Patrichi (71 ani), văduva regelui dansului, Cornel Patrichi, care a murit pe 5 aprilie 2016, a reușit să vândă două proprietăți pentru a-și stinge niște datorii, dar și pentru a-și achiziționa o nouă locuință. Fosta balerină s-a stabilit în Italia din anul 2019 și și-a dorit să aibă un loc al ei atunci când mai vine în țară. Aceasta a fost recent în România și a trecut și pe la mormântul soțului ei. Distinsa fostă balerină ne-a povestit ce s-a ales de averea familiei."Am fost în București, pentru că am vândut casa de la țară unei familii frumoase, familia Stoiciu, care o să aibă grijă de curte, să înflorească, casa să prindă viață, iar câinele meu, Raf, o să aibă doi prieteni, băieții familiei. Am plecat plângând de acolo, dar cu inima împăcată, zicând că poate Cornel mi i-a trimis de acolo, de Sus", a declarat Cornelia Patrichi, în exclusivitate pentru Click!. Casa pe malul lacului Mostiștea, cu 5 camere, două băi, cu un etaj, livadă, teren de 2000 mp, loc de parcare, anexa garaj de barcă o scosese la vânzare cu 140.000 de euro, după cum apărea mesajul pe site-urile cu anunțuri.

Cornel și Cornelia Patrichi au locuit în vila lor din Pipera, dar weekend-urile și vara și le petreceau în casa lor din judetul Călărași, aflată pe malul lacului Mostiștea, lângă Sărulești. Căsuța aceasta cochetă a scos-o la vânzare la un an de la moartea lui Cornel Patrichi, dar abia anul acesta a reușit să găsească un client. Spune că cel mai important este să ai liniște, nu contează unde stai. 

image
Fosta casă de vacanță a lui Cornel Patrichi, de pe malul lacului Mostișteafoto: OLX

Cornelia Patrichi și-a cumpărat un apartament în Chiajna

"Cu banii de pe casă mi-am cumpărat un mic apartament în Chiajna, cochet și cu costuri de întreținere pe care mi le permit. Se zice «mai micuț și mai drăguț»" Tot într-un fotoliu stai și te uiți la televizor, într-un pat dormi și pe un scaun stai la masă. Important e să ai liniște sufletească și să fii înconjurat de o familie frumoasă și de prieteni dragi. Cunosc oameni cu palate, nefericiți total și tot timpul nemulțumiți!", a mai spus Cornelia Patrichi, pentru Click!

Fosta balerină a vrut să aibă un loc al ei, cu niște costuri mai mici. "Am avut noroc cu domnul Stoean Marin, constructor în Chiajna, care mi-a vândut ultimul studio liber și aproape gata de mutat. Am vrut să am locul meu în București, culcușul meu, chiar dacă prietenele mele se bat care să mă găzduiască când vin la oraș, susține aceasta. 

image
Casa din Pipera în care locuia familia Patrichifoto: Click!

Cornelia Patrichi: "Casa din Pipera am vândut-o acum doi ani"

Vila din Pipera, în care s-a stins regele dansului, chiar înainte de ziua lui de naștere, a vândut-o în urmă cu doi ani de zile. O pusese la vânzare cu suma de 180.000 de euro. "Casa din Pipera am vândut-o acum doi ani, mi-am acoperit greutățile, apoi e și un moștenitor, Alexandru, băiatul nostru!", a mai punctat ea. La scurt timp după ce a vândut casa din Pipera, văduva lui Cornel Patrichi s-a trezit cu o surpriză foarte neplăcută, i s-a suspendat indemnizația, care și așa era foarte mică. "Statul Roman a avut grijă de mine și, după ce mi-am vândut casa din Pipera mi-a suspendat indemnizația de liber profesionist, pentru faptul că aveam prea mulți bani, dar asta este o altă poveste. Viața mea nu se schimbă cu 363 de lei pe lună. Cum zicea Cornel, «mergem înainte»", ne-a mai mărturisit Cornelia Patrichi, care a avut parte și de o "aniversare" tristă. A venit în România fix în perioada în care se împlineau 46 de ani de la căsătoria cu Cornel Patrichi. "Am onorat o cu o vizită la cimitir! Dar MERGEM INAINTE!", a mai adăugat aceasta. 

Citește și:

Văduva lui Cornel Patrichi a renăscut de când e bunică

Cornelia Patrichi: «Am decis să mă mut la fiul meu, în Italia»

florin calinescu png
Mădălina Ghenea, ca o divă autentică jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif