Cosmin Cernat va prezenta «Exatlon» la Kanal D. Ce schimbat este după ce s-a mutat în Canada!

4 ianuarie 2018
article img
Cosmin Cernat revine pe micul ecran

Celebrul prezentator și producator de televiziune Cosmin Cernat, el însuși pasionat de sport, va fi alături de „gladiatorii” celui mai așteptat reality al anului, în îndepărtata Republică Dominicană.

Cosmin Cernat va fi prezentatorul „Exatlon”, competiția care va debuta duminică, 7 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D, și care va fi transmisă aproape în timp real din Republica Dominicană. El însuși atras de lumea sportului, absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport, și cu o experiență îndelungată în acest domeniu vast, fie în calitate de prezentator de știri sportive, comentator sau producător de emisiuni cu astfel de conținut, Cosmin Cernat afirmă că formatul i se potrivește mănușă. 

article img
Cosmin Cernat a ales să locuiască în CanadaFoto: Kanal D

„M-a atras la <Exatlon> faptul că totul e sută la sută adevărat. La fel ca și în sportul de performanta, acest format nu vinde iluzii! Și recunosc că dacă îmi era dor de ceva la TV, acel ceva era partea sportivă, de comentariu și de tot ceea ce înseamna sportul în viața noastră, a tuturor”, a spus Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat și-a început activitatea la TVR în 1996, după care a intrat în echipa Kanal D, în 2007, odată cu lansarea stației pe piata audiovizualului din România. A fost redactor-șef al Stirilor sportive Kanal D și prezentator și realizator al emisiunilor „Fluier de start” și „Fluier final”. 

Cosmin Cernat și-a câștigat simpatia publicului și prin faptul că a prezentat o serie de formate TV de divertisment precum „Ploaia de stele”, „Spune-mi prețul” , „Stele de 5 stele”, „Șatra”.

article img
Cosmin Cernat, în Republica DominicanăFoto: Kanal D

Dupa Sărbatorile petrecute în Canada, acolo unde a ales să traiască, Cosmin Cernat va merge direct în Republica Dominicană, pentru a intra în spiritul reality-ului pe care îl va prezenta începând din 7 ianuarie, la Kanal D. Este fericit că scapă de clima friguroasă din Edmonton, orașul în care locuiește.

„Îmi place să fac diving, dar și snorkeling. Aș sta cu orele în apă! De asemenea, mă atrage clima din Republica Dominicană. Acum, în Edmonton, sunt -30 de grade!”, a adăugat Cosmin Cernat.

Telespectatorii îl vor putea revedea pe Cosmin Cernat din 7 ianuarie, ca prezentator al unui reality revoluționar, „Exatlon”, în care 20 de concurenți, zece vedete și zece oameni obișnuiti, vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacție, rezistența psihică. Va exista un singur mare cîștigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de Euro.