Cosmin Natanticu: «Mi-am dorit să fiu fotbalist, dar am ieşit actor»

Ultima actualizare:

Cât de veselă este viaţa unui actor de comedie? De unde îşi trage buna dispoziţie şi cum şi-a descoperit pasiunea? Cosmin Natanticu (39 de ani), pe care îl ştiţi din multe emisiuni de umor şi din spectacole de stand up comedy, ridică puţin cortina vieţii personale şi ne dezvăluie lucruri “din culise”.

Click:! Când ţi-ai descoperit pasiunea pentru stand-up comedy? Îţi mai aduci aminte când ai făcut prima oară pe cineva să râdă?

Cosmin Natanticu: Pasiunea pentru stand-up am descoperit-o prin 2009. Atunci am făcut pentru prima dată un show de stand-up la un club, alături de alţi trei colegi care m-au şi învăţat câteva lucruri elementare despre cum să-mi scriu materialele şi tot ceea ce înseamnă acest gen de show. Nu îmi amintesc când am făcut pentru prima dată pe cineva să râdă, dar îmi place să cred că a fost doctorul, la naştere mea.

Cum a fost viaţa ta alături de încă cinci fraţi? E vreunul actor?

Am avut o copilărie foarte mişto, mai ales datorită faptului că suntem cinci fraţi. Nu ne-am plictisit niciodată, am învăţat unul de la celălalt, ne-am susţinut şi ne-am iubit aşa cum ne-au învăţat şi educat părinţii: să fim uniţi. Şi iată că şi acum, chiar dacă fiecare e cu treaba şi familia lui, pe te miri unde prin lume, de două ori pe an ne vedem cu toţii - în vacanţa de vară şi de sărbători. Nu este niciunul dintre ei actor, deşi cred că oricare dintre fraţii mei, dacă şi-ar fi dorit, ar fi putut face meseria asta.

Cosmin Natanticu are multe spectacole de stand up comedy
Cosmin Natanticu are multe spectacole de stand up comedy

În acest moment ai două proiecte la PRO TV, filmezi pentru „Pe Bune!?” şi pentru serialul „Profu”. Cum îţi împarţi timpul? 

E o perioadă aglomerată, într-adevăr! Plus că, pe lângă cele două proiecte la care filmez simultan, mai sunt şi spectacole de stand-up în ţară şi în afară, pentru diaspora. Dar folosesc o agendă ca să nu încurc lucrurile şi să mă organizez mai bine.

Actorul joacă şi în serialul „Profu”, de la PRO TV
Actorul joacă şi în serialul „Profu”, de la PRO TV

Cum e să lucrezi alături de naşul tău, Mihai Bobonete, la „Pe Bune?!”? Cât de des vă vedeţi în timpul liber?

Nu e nimic special să lucrez cu Bobo la această emisiune, pentru că noi ne ştim şi lucrăm împreună din 2012, atât în televiziune, cât şi pe scenă. E super ok, pentru că ne cunoaştem şi avem o chimie în zona asta. Nu ne întâlnim foarte des în timpul liber pentru că suntem destul de prinşi, dar măcar o dată pe lună fie merg la el acasă, fie vine la mine, ori ieşim în oraş, la masă.

Alături de Costi Diţă şi naşul Mihai Bobonete la emisiunea „Pe Bune!?”
Alături de Costi Diţă şi naşul Mihai Bobonete la emisiunea „Pe Bune!?”

Voi sunteţi o mare familie, esti bun prieten cu toată gaşca din “Las Fierbinţi”. Îţi mai aminteşti cum v-aţi cunoscut? 

Prima dată cu Bobonete m-am întâlnit la un casting pentru un serial la PRO TV, ne ştiam aşa de prin cluburile unde se făcea stand-up. Atunci, la casting,  m-a abordat el şi mi-a zis că-i place ce fac şi că m-ar lua în trupa lui de improvizaţie, dacă vreau şi pot. Nici nu am ezitat, am zis da pe loc. Şi aşa s-a legat o prietenie care a dus şi la înrudire. 

Cosmin Natanticu şi soţia lui, actriţa şi cântăreaţa Eliza Georgescu, se iubesc ca în prima zi
Cosmin Natanticu şi soţia lui, actriţa şi cântăreaţa Eliza Georgescu, se iubesc ca în prima zi

În afară de prietenii tăi haioşi, ai şi o familie plină de celebrităţi. Soţia ta e actriţa şi cântăreaţa Eliza Georgescu, iar socrul tău e şi el actor. Cum ţi-ai cunoscut soţia? 

Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat” nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbeşte). De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem. Până la urmă, avem aceeaşi meserie. E bine că ne avem unul pe celălalt şi că există suport, mai ales că înţelegem cu ce se mănâncă acest domeniu şi avem nevoie de sfaturi sincere unul de la celălalt.

Faci stand-up comedy şi joci într-un serial de comedie. Ţi-ar fi greu să joci într-un proiect de dramă, lacrimogen? 

E adevărat că lumea mă percepe ca pe un actor de comedie, dar un actor e un actor, trebuie să poată juca orice. Nu ştiu cum m-aş descurca, dar îmi doresc enorm să joc într-un film gen dramă. Aştept regizorul care să vadă în mine şi treaba asta şi să mă distribuie într-un astfel de rol.

Ce nu se ştie despre Cosmin Natanticu? Ce pasiuni ai, cum te relaxezi în timpul liber? 

Mă uit la filme, seriale, emisiuni, nimic deosebit. Şi fotbalul e prezent în viaţa mea - joc, merg şi pe stadion. Mi-am dorit să fiu fotbalist, dar am ieşit actor.  Am un văr care joacă şi pentru Naţionala U21, Răzvan Oaida, sunt tare mândru de el. Prin el am şi satisfacţia asta cu fotbalul. Nu-mi pare rău că nu a fost să fie cu fotbalul, tot pentru oameni joc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net