Cosoi, nuntă cu meniu de MasterChef. Ce nume celebre ale bucătăriei s-au ocupat de mâncarea invitaţilor FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

Nu degeaba a participat, în 2013, la MasterChef-ul celebrităţilor. Îndrăgostită de cratiţă, Laura Cosoi şi-a pus în aplicare cunoştinţele de gastronomie şi pentru cel mai important meniu din viaţa ei, cel de la nuntă. Actriţa s-a căsătorit sâmbătă cu alesul ei, Cosmin Curticăpean, iar ceremonia şi petrecerea au fost ca desprinse dintr-un film romantic.

Prima petrecere de nuntă, cea de la Iaşi, de la Conacul Polizu, s-a încheiat cu succes duminică, în zori, iar mireasa Laura Cosoi (33 de ani) poate răsufla, în sfârşit, uşurată. Totul a ieşit impecabil, iar stresul de dinainte pare acum pe deplin justificat. Aşa cum Click! a anunţat în exclusivitate, Laura s-a ocupat singură de pregătiri, însă la alegerea şi la întocmirea meniului de nuntă a avut parte şi de ajutoare. Şi nu orice fel de ajutoare, ci unele pe care orice gospodină şi le-ar dori în bucătărie.

Este vorba despre doi foşti concurenţi de la MasterChef (PRO TV), simpaticii Bogdan Alexandrescu (Dexter) şi Alex Petricean (D’Artagnan). Chiar ieri, deşi era obosită după nuntă, Laura ne-a povestit, prin telefon, cum a decurs cel mai important eveniment din viaţa ei şi a soţului Cosmin Curticăpean (38 de ani).

Nunta Laurei Cosoi: Dexter şi D’Artagnan, cei care au pregătit meniul

Buchetul miresei
Buchetul miresei

“Am avut o echipă de fotografi şi una de cameramani, care încă nu mi-au adus rezultatul final, deci nici eu nu am văzut poze de la nunta mea. Pot să vă spun că am avut câte cinci preparate la antreu, că am servit friptură de porc ca la MasterChef (n.r. - cu piure de morcovi, leurdă şi sos de cafea). Am avut şi sarmale, aranjate superb, în mai multe feluri de foi, de la varză la viţă de vie, servite cu mămăliguţă. Am avut şi peşte: halibut (un peşte plat, un fel de calcan românesc, care se găseşte în hipermarket cu 30 lei/kg), gătit special. Tortul a fost alb, de la Grace Couture Cakes, un tort din aluat de ceai verde. Nunta a început la ora 16 şi am petrecut până la răsăritul soarelui”, ne-a povestit Laura Cosoi.

Nunta Laurei Cosoi: Vegetarienii au avut meniu special

Inelul de logodnă
Inelul de logodnă

Petrecerea de la conacul Polizu, situat în satul Maxut, la 80 km de Iaşi, s-a remarcat prin multe lucruri inedite: mirii au ciocnit şampanie în pahare personalizate cu conturul mâinilor lor, numele invitaţilor de la mese era scris pe frunze prinse cu cârlige de rufe, iar oaspeţii vegetarieni au avut meniu special. Laura şi Cosmin, care au făcut cununia civilă vineri, tot pe pajişte, au chefuit sâmbătă spre duminică doar cu familiile şi cu prietenii apropiaţi, urmând ca sâmbăta viitoare, la Târgu- Mureş, să mai facă o nuntă cu şi mai mulţi invitaţi.

Nunta Laurei Cosoi: Cosmin are cinci firme

Discret cu viaţa personală, afaceristul Cosmin Curticăpean nu a făcut prea multe dezvăluiri despre el, aşa că puţini ştiu cine e soţul Laurei Cosoi. Click! a aflat că frumoasa blondă a pus mâna pe o partidă bună.  Cosmin deţine cinci firme, dintre care două în Bucureşti, în domeniul comunicaţiilor. Originar din Târgu-Mureş, Cosmin şi-a extins afacerile în multe oraşe din ţară şi din străinătate. Apropiaţii tânărului au povestit în trecut pentru Click! că soţul Laurei Cosoi are afaceri în România, Germania şi Austria. Cosmin e şi patronul unui salon de înfrumuseţare din Braşov şi în care a investit în urmă cu aproape opt ani în jur de 30.000 de euro. 

Nunta Laurei Cosoi: De la A la Z, tot ce s-a întâmplat

Pahare personalizate
Pahare personalizate

Numele invitaţilor
Numele invitaţilor

Conacul Polizu
Conacul Polizu


    Numele invitaţilor
Numele invitaţilor


    Conacul Polizu
Conacul Polizu
  • Biserica: Cununia religioasă a avut loc în Catedrala Catolică din Iaşi. 
  • Bodyguarzi: au avut nevoie de ei pentru că foarte mulţi curioşi s-au strâns la porţile bisericii şi ale conacului. 
  • Locul petrecerii: Conacul Polizu de lângă Iaşi. 
  • Costumul mirelui a fost creat de Adina Buzatu. 
  • Rochia de mireasă a fost realizată de Stephan Pelger şi a avut 10.000 de cristale swarovski
  • Inelul de logodnă e din aur verde, lucrat manual și are peste 100 de ani. Diamantul a fost reșlefuit.
  • Buchetul a fost unul special, creat de Andreea Baniță. 
  • Paharele de şampanie şi invitaţiile de nuntă, personalizate cu mâinile celor doi miri
  • Numele invitaţilor au fost scrise pe frunze prinse de mărturii cu cârlige de rufe

Smiley, distracție cu o brunetă pe Litoral

simeon stalpnicul png

În timp ce Laura și proaspătul ei soț se îndreptau, sâmbătă, spre altar, fostul iubit al blondei, celebrul Smiley, petrecea în drum spre litoral. El a postat pe Facebook un filmuleț în care apare, alături de o brunetă și de mai mulți tineri, în autocarul Summerkiss Bus. „Am început dimineața cu voie bună! Spre mareeeeee! Diseară, Mamaia și Costinești!”, a scris Smiley pe contul său. Laura și Smiley au fost împreună cinci ani, din 2007 până în 2012. Ei s-au despărțit în relaţii foarte bune, rămânând prieteni.  Deși s-a vehiculat de multe ori că și-ar fi găsit perechea, Smiley rămâne un burlac convins.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net